Cine este Marian Pavel de la Splash! Vedete la apă. E cântăreț

Publicat pe

Cine este Marian Pavel de la Splash! Vedete la apă. Sezonul curent de la Splash! Vedete la apă a adus laolaltă nume cunoscute din showbiz-ul autohton. De asemenea, telespectatorii au putut revedea concurenți și din alte emisiuni. Este și cazul lui Marian Pavel, cel care și-a găsit aleasa în casa Mireasa. Tânărul este cântăreț, dar și profesor de vioară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Marian Pavel de la Splash Vedete la apă. Noul sezon Splash! Vedete la apă a început deja de câteva săptămâni, iar surprizele se țin lanț. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă nu doar vedete din showbiz, ci și concurenți de la alte emisiuni. Spre exemplu, fanii îl vor putea urmări și pe Marian Pavel, fostul concurent de la Mireasa.

Cine este Marian Pavel de la Splash! Vedete la apă. E cântărețCine este Marian Pavel de la Splash! Vedete la apă. E cântăreț

Cine este Marian Pavel de la Splash! Vedete la apă. În prezentarea oferită pentru show-ul Mireasa, Marian Pavel spunea despre el că este o fire îndrăzneață. Totodată, s-a descris drept o fire altruistă și sufletistă. Din fericire, el și-a găsit sufletul pereche în casa Mireasa, iar Andreea, cea care i-a furat inima, i-a devenit soție.

Citește și: Jean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă.Imaginile au devenit virale

Citește și: Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie.Apariția inedită a vedetei, la Splash! Vedete apă

Citește și: Cine este Sonny Medini, de la Splash! Vedete la apă.E rudă cu Nea Mărin

Citește și: Surpriză emoționantă pentru Andreea Tonciu la Splash! Vedete la apă.Cine a venit s-o susțină

Cine este Marian Pavel de la Splash! Vedete la apă

Cine este Marian Pavel de la Splash! Vedete la apă. Marian Pavel are 26 de ani. S-a născut în Baia Mare, la Maramureș, și este îndrăgostit de portul popular. Astfel, atunci când a pășit în casa mireasa, nu e de mirare că venise în straie tradiționale.

Trecând la partea profesională, vă informăm că Marian Pavel o duce la fel de bine și la acest capitol! Este atât cântăreț, cât și profesor de muzică, de vioară. Deși nu are un idol, îl admiră foarte multe pe Vasilică Ceterașu. Cei doi sunt de altfel prieteni. Iubirea pentru muzică i-a fost insuflată încă de când era mic, din partea familiei.

Marian Pavel de la Splash! Vedete la apă e cântăreț și profesor de vioară

Cine este Marian Pavel de la Splash Vedete la apă. Marian Pavel a fost învățat de mama lui, de mic, să aibă o deosebită atenție la aspectul său. Îi place să se îmbrace elegantă și să aibă „o anumită prestanță'. Atunci când e pe scenă, vrea mereu să fie aranjat la patru ace și… parfumat!

„De când sunt mic am crescut cu muzică în casă. Și meseria mea e de profesor de vioară, care e sufletul meu. De mic copil, mama m-a învățat să fiu elegant, să am o anumită prestanță. Atunci când urci pe o scenă trebuie să fii mereu aranjat, parfumat', spunea Marian Pavel de la Splash! Vedete la apă, la Mireasa.

„Aveam 4-5 ani când mergeam la spectacole'

Cine este Marian Pavel de la Splash Vedete la apă. Concurentul de la Splash! Vedete la apă a început să meargă la spectacole de la o vârstă fragedă. Încă de la 4 anișori își însoțea mama la evenimente. Cei doi au o relație foarte apropiată și recunoaște că se simte răsfățat, fiind singur la părinți.

„Aveam 4-5 ani când mergeam cu mama mea la spectacole. Iubirea la Maramureș e din tot sufletul. Trebuie să ducă femeia câtă iubire are bărbatul.Sunt destul de răsfățat, fiind singur la părinți.

Viitoarea mea soție, eu fiind atașat de mama mea, vreau să aibă grijă de mine. Să simt că cineva are grijă de mine și mă răsfață', mai adăuga el.

Care sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă

Pe lângă Marian Pavel, la Splash! Vedete la apă, mai praticipă și Otilia Bilionera, Mari Fresh, Alina Pușcaș, Margherita de la Clejani, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura sau Natalia Duminică.

Jurații emisiunii Splash! Vedete la apă sunt Iulia Albu, Jean de la Craiova și Nea Mărin. Show-ul e difuzat în fiecare vineri, pe Antena 1, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter