Cine este Blvckmatias de la Splash! Vedete la apă. A făcut senzație la Chefi la Cuțite

Publicat pe

Cine este Blvckmatias de la Splash! Vedete la apă. Blvckmatias va intra în curând în competiția de la Antena 1, unde va concura alături de alte vedete la fel de determinate să câștige. Carismaticul artist are toate șansele să facă o figură bună în cadrul show-ului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Blvckmatias de la Splash! Vedete la apă. Blvckmatias nu sete la primul său concurs televizat. Simpaticul artist a fost o surpriză frumoasă și la Chefi la cuțite, unde a reușit să impresioneze, iar acum își încearcă norocul la Splash! Vedete la apă, alături de un alt coleg din show-ul de cooking, Rikito Watanabe. Artistul care a demonstrat că nu este priceput doar la muzică, ci și în bucătărie încearcă acum să impresioneze și cu abilitățile sale de sportiv.

Cine este Blvckmatias de la Splash! Vedete la apă

Înainte de a intra în lumea muzicii, unde este cunoscut sub numele de Blvckmatias, Alexandro Matias a fost barman, dar în timp a realizat că muzica este vocația sa. Cu toate acestea, tânărul a venit la Splash! Vedete la apă pentru a demonstra că se descurcă la fel de bine și la bazinul de înot.

Citește și: Cine este Sonny Medini, de la Splash! Vedete la apă. E rudă cu Nea Mărin

Citește și: Cine este Rikito de la Splash! Vedete la apă. E îndrăgostit de o româncă

Citește și: Livian și Bianca Comănici, împreună la Roata Norocului. Când au avut loc filmările

Citește și: Ce se întâmplă acum între George Burcea și Viviana Sposub. Actorul i-a făcut o declarație publică de dragoste

Citește și: Cum a reacționat Jador când s-a întâlnit cu Ella la mare:„Era cu un băiat

Tânărul, care a fost crescut de mama sa, a mărturisit că i-a lipsit figura paternă în copilărie. Alexandro îi este însă recunoscător celei care i-a dat viață pentru modul cum l-a educat.

„Mama mea este româncă și tata este angolez. Între timp, ai mei au divorțat și astfel am rămas cu mama și cu sora mea. Nu am prea ținut contactul cu el, știu cum să dau de el, sunt sigur că, dacă aș avea nevoie de ceva, m-ar ajuta.

Nu a fost o figură parentală foarte prezentă în viața mea, dar îl respect pur și simplu pentru că este tatăl meu. Mama s-a focusat pe noi și au fost puține momentele în care m-am întrebat cum era să fi fost și el cu noi. Sunt foarte fericit că s-a descurcat să ne ofere o educație’, a dezvăluit Alexandro Matias.

Înainte de a deveni artist, a lucrat ca barman

Cine este Blvckmatias de la Splash! Vedete la apă. Alexandro a luat pe toată lumea prin surprindere prin apariția sa în cadrul concursului Chefi la cuțite. Acolo a reușit să impresioneze încă din audiții, unde a ales să gătească niște coaste marinate. Deși a făcut o figură bună, tânărul în vârstă de 32 de ani nu-și dorește să îmbrățișeze altă profesie. Cu toate acestea, înainte de a se apuca de muzică, a fost ajutor de barman. Concurentul a povestit cum a intrat Alex Velea în viața lui, dar și care sunt speranțele sale privind viitorul.

„Primul meu job a fost de ajutor de barman, la 17 ani. Mama mea nu și-a dorit niciodată să mă vadă muncind la un bar, prefera să îmi dea ea bani decât să mă duc eu la muncă. Ulterior, când a văzut cum a evoluat treaba asta de la barman, nu a mai zis nimic.

Mă văd în entertainement toată viața mea. Am cochetat cu muzica de mic. Mama nu mă lăsa să plec singur și trebuia să plec cu sora mea. Ca să nu mă care după ea constant, sora mea mă lăsa la studio și s-a întâmplat să fie studioul lui Alex Velea’, a povestit Blvckmatias.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter