Cine este Mihaela Stan de la Survivor. Meseria o va ajuta foarte mult în concurs

Publicat pe

Cine este Mihaela Stan de la Survivor. Surprizele se țin lanț la Survivor România 2022. În ediția de duminică, 13 martie, atât Faimoșii, cât și Războinicii, au primit întăriri. Mari Fica a intrat în echipa roșie, iar Mihaela Stan în cea albastră. Ambele concurente au intrat deja pe traseu și au făcut o impresie destul de bună. Iată cum și-a șocat Mihaela Stan colegii încă din prima seară!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urma eliminărilor, Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2022 au primit întăriri. Echipei roșii i s-a alăturat Mari Fica, iar echipei albastre Mihaela Stan. Cea din urmă a reușit să-și socheze toți colegii de pe insulă, încă din prima seară petrecută în Republica Dominicană.

Cine este Mihaela Stan de la Survivor. Meseria o va ajuta foarte mult în concursCine este Mihaela Stan de la Survivor. Meseria o va ajuta foarte mult în concurs

Mihaela Stan, pe numele ei complet Mihaela Elena Stan, are 21 de ani. Tânăra a intrat în concursul Survivor România 2022 duminică seară, în ediția difuzată pe 13 martie. Aceasta nu e străină de lumea competițiilor și nici de cea a sportului. Noua Războinică din Republica Dominicană e de meserie antrenoare de înot.

Citește și: Tatăl lui TJ Miles de la Survivor, despre conflictele fiului său:”Discuțiile din afara traseului dezbină tribul”

Citește și: Câte kilograme are Laura Giurcanu după două luni la Survivor.Faimoasa a slăbit enorm!

Citește și: Un copil ucrainean de 9 ani ajuns în România și-a pierdut ambii părinți:„Nu am mamă, nu am tată, nu mai am nici țară'

Citește și: Metoda miraculoasă prin care Luminița Anghel a slăbit peste 10 kilograme:„Mulți nu au crezut că o să reușesc'

Cine este Mihaela Stan de la Survivor

Mihaela Stan și Mari Fica, noile concurente de la Survivor România 2022 au intrat deja pe traseu. Acestea au făcut o impresie destul de bună, Mari aducând deja un punct echipei.

„Mari și Mihaela, cele două noi concurente #survivorromania! Aseară au avut ocazia să descopere ce înseamnă un traseu în cea mai puternică provocare a vieții lor, așa că de astăzi așteptările colegilor vor crește! Cum credeți că se vor descurca la Jocul de Imunitate?', se arată pe pagina de Instagram Survivor.

Cum și-a șocat Mihaela Stan colegii încă din prima seară, la Survivor

Mihaela Stan, noua Războinică de la Survivor, a reușit să-și șocheze colegii încă din prima seară. Declarațiile făcute de tânără au stârnit un val de reacții în rândul concurenților, aceștia începând să râdă. Aceasta a susținut că a intrat în această competiția pentru a demonstra că „nu e așa greu'.

„Motivul pentru care am ajuns în seara aceasta aici este să-i ajut pe colegii mei să câștige cât mai multe probe. Și să demonstrez că «Survivor» nu e așa greu', a spus Mihaela Stan la Survivor.

Mihaela Stan, despre prima noapte la Survivor

Mihaela Stan a spus că a dormit bine în prima noapte petrecută în Dominicană, pentru că era foarte obosită. În schimb, ea a recunoscut că are o fobie pentru tot ce se târăște.

„Prima noapte de somn aici a fost interesantă, pentru că am o mică fobie de tot ce se târăște și nu știam exact cum o să fie. Somnul a fost foarte bun. Am uitat complet de tot ce se târăște și se mișcă, pentru că eram foarte obosită', a povestit Mihaela Stan, noua concurentă de la Survivor.

CRBL și Doru Răduță au fost trimiși din nou în Exil, la Survivor

TJ Miles din echipa Faimoșilor a fost cel care a avut cel mai bun timp pe traseu, în ediția de duminică seara. Astfel, el a trebuit să spună ce concurent va merge în Exil. Pentru a evita un conflict, întrucât Laura Giurcanu și CRBL au spus că ei îl vor vota pe el, dacă vor fi puși în situația de a oferi un nume spre nominalizare, a decis să îl trimită din nou de pe insulă pe cântăreț.

Situația a devenit destul de tensionată în echipă, întrucât CRBL este concurentul care merge pentru a doua oară în Exil.

„Bă, ești prost? Eu o să mă adaptez, știu ce urmează, am mai fost acolo. Dar plâng pentru echipă. E o decizie fricoasă, personală. Dumnezeu să ne dea după cum oferim. Eu merg cu fruntea sus.’, a spus CRBL.

Sursă foto: instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter