Cine este și cum arată soția lui Victor Pițurcă. Sunt împreună de 30 de ani

Publicat pe

Cine este și cum arată soția lui Victor Pițurcă. Foarte multă lume îl cunoaște pe Victor Pițurcă. Acesta și-a început cariera ca fotbalist și a făcut parte din generația de aur al fotbalului românesc. Imediat după ce și-a încheiat această carieră, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din țara noastră. Cu toate acestea, puțină lume știe detalii din viața lui personală. Acesta este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, mama lui Alexandru și a Claudiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Victor Pițurcă. Unul dintre cei mai cunoscuți oameni din industria fotbalului este Victor Pițurcă. Acesta s-a bucurat de o carieră impresionantă ca fotbalist, urmând apoi meseria de antrenor. Deși este extrem de popular, puțină lume știe cine este soția sa. Acesta are o căsnicie de 30 de ani alături de Maria, femeia alături de care are doi copii, Alexandru și Claudia. Femeia nu a avut prea multe apariții publice, însă de curând, nora sa, Christina Ich a publicat o imagine în care apare alături de ambii săi socrii.

Christina Ich a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de părinții lui Alex Pițurcă. Aceștia i-au făcut o vizită surpriză cu ocazia zilei sale de naștere.

Citește și: Vica Blochina, după ce s-a aflat că a pierdut apartamentul de la Victor Pițurcă:”Eu am tot plătit mii de euro”

Citește și: Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au întâlnit după mulți ani:'Mi-a tresărit inimioara'

Citește și: Scandal de proporții la un concert susținut de Jador.Petrecăreții s-au luat la bătaie, iar fostul iubit al Anei Mocanu a fost grav rănit

Citește și: Oana Roman s-a certat cu polițiștii de la Rutieră:„Nu sunteți în stare de nimic!'

Cine este și cum arată soția lui Victor Pițurcă

Cine este și cum arată soția lui Victor Pițurcă. Maria este femeia alături de care Victor Pițucă a construit o căsnicie extrem de fericită. Cei doi au împreună o fată, Claudia și un băiat, Alexandru. Cel din urmă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de creatoarea de conținut Christina Ich. Aceasta și-a sărbătorit recent ziua de naștere, motiv pentru care părinții partenerului ei de viață au decis să îi facă o surpriză.

Maria și Victor Pițurcă au vizitat-o pe frumoasa divă, iar aceasta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de ei. Surpriza i-a adus multă fericire creatoarei de conținut, care a atașat și un text pozei.

„Și când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize', a scris Christina Ich.

Victor Pițurcă a avut o relație extraconjugală cu Vica Blochina

Cine este și cum arată soția lui Victor Pițurcă. Deși era deja căsătorit, Victor Pițurcă a avut o relație cu o fostă balerină din Lituania, Vica Blochina. Aceștia s-au cunoscut în anul 1995 și au continuat relația până în 2007, când Vica a rămas însărcinată. Aceasta a dat naștere unui băiat, Edan, iar în 2012, judecătorii au decis că este fiul lui Victor Pițurcă. Acesta a fost nevoit să îi plătească amantei sale 39.000 de lei lunar.

În ciuda scandalului, Maria a rămas alături de Victor și i-a iertat infidelitatea. Ea a continuat să creadă în căsnicia lor, iar acum se bucură de o relație fericită. Femeia nu a avut prea multe apariții publice și nici nu a acordat vreodată un interviu.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Libertatea și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter