Cine este soția lui Victor Ciorbea. Fostul premier și Lacrima sunt căsătoriți de 44 de ani!

Publicat pe

Cine este soția lui Victor Ciorbea. Toată lumea îl știe pe fostul prim-ministru al României. Cu toate astea, puțini știu cine este soția acestuia. Lacrima este alături de Victor Ciorbea de mai bine de 40 de ani. Cei doi au o fiică împreună, Oana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Românii l-au văzut prima dată pe Victor Ciorbea la începutul anilor 1990, atunci când a ieșit în față ca lider al sindicaliștilor. Acesta a fost unul dintre marii sindicaliști români, alături de Miron Mitrea. În 1996, Ciorbea l-a învins în alegerile pentru București pe Ilie Năstase. La acea vreme, Victor Ciorbea locuia într-un apartament de trei camere, împreună cu soția sa, Lacrima și fiica lor, Oana.

Cine este soția lui Victor Ciorbea. Fostul premier și Lacrima sunt căsătoriți de 44 de ani!Cine este soția lui Victor Ciorbea. Fostul premier și Lacrima sunt căsătoriți de 44 de ani!

De-a lungul timpului, Victor Ciorbea a ajuns să aibă funcții importante în politica din România. Evoluția sa a fost absolut incredibilă. De la un băiat sărac, Victor Ciorbea a reușit să încaseze o avere lunar. Lacrima a fost femeia care l-a susținut din umbră pe Victor Ciorbea.

Citește și: Tudor Chirilă, cuvinte de laudă la adresa unui politician:„A mers drept în țara șmecherilor'

Citește și: Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret cu Alex Mațaev!Fostul politician se afla în închisoare

Citește și: Cine este Artiom Topal de la SuperStar și cu ce se ocupă

Citește și: Codin Maticiuc, întrebat dacă i-a fost frică de Nuțu Cămătaru:„Când m-am dus prima oară la el…'

Cine este soția lui Victor Ciorbea

Soția lui Victor Ciorbea este femeia care l-a sprijinit necondiționat pe fostul prim-ministru. Lacrima și Victor Ciorbea sunt căsătoriți de mai bine de 40 de ani și au împreună o fiică, Oana. Tânăra a absolvit cursurile Universității Harvard.

Fostul politician s-a căsătorit cu Lacrima în data de 14 aprilie 1977, cu doar câteva săptămâni înainte de marele cutremur care a devastat România. Lacrima nu este doar soția lui Victor Ciorbea, ci și un mare procuror timp de ani de zile.

Ce funcții a ocupat Victor Ciorbea

Potrivit celor de la Recorder.ro, Victor Ciorbea a fost un tânăr modest, care a trăit într-o familie simplă. În 1993 s-a aflat în fruntea unei mulțimi de protestatari care voiau să îl detroneze pe Văcăroiu. Oamenii l-au plăcut și l-au adulat, crezând că îi va ajuta pe viitor. În 1996, Ciorbea a reușit să îi cucerească pe bucureșteni devenind primarul Capitalei.

În acea perioadă, Victor și Lacrima trăiau modest, iar între timp, politicianul a devenit inclusiv premierul României și Avocatul Poporului. Potrivit sursei de mai sus, Ciorbea câștiga în acea perioadă o sumă lunară de 12.000 de lei plus 30.000 de lei pensia specială.

Victori Ciorbea, datorii și compromisuri

Victor și Lacrima Ciorbea au înființat în 1998 societatea „Ciorbea Victor și Ciorbea Lacrima'. La mijlocul anilor 2000, Ciorbea a fost președintele PNȚCD, dar partidul nu a mai contat pe scena politică și nu a mai reușit să treacă vreodată pragul electoral după 2000.

În 2012 a revenit în politică și s-a înscris pe lista liberalilor, fiind ales senator de București pe listele USL. Din declarațiile sale de avere reieșea că politicianul a avut la un moment dat peste un milion și cinci sute de mii de euro datorii la bănci. În urmă cu doi ani, Ciorbea anunța că pleacă din funcția Avoctului Poporului, rămânând cu o pensie specială.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter