Cine este Vincenzo Aiello de la Chefi la Cuțite. E manager

Publicat pe

Cine este Vincenzo Aiello de la Chefi la cuțite? Tânărul în vârstă de 31 de ani, de origine italiană, participă pentru a doua oară la competiția de cooking, după ce, în sezonul trecut, nu a reușit să intre în echipe. De data asta, este determinat să meargă cât mai departe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Vincenzo Aiello de la Chefi la Cuțite? Deși de data aceasta nu a venit cu paste, așa cum era de așteptat, fiind italian, Vincenzo Aiello, a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi cu preparatul său și a mers mai departe în competiție. A trecut cu brio și de bootcamp, iar la final a primit tunica mov de la chef Cătălin Scărlătescu. Deși nu este bucătar, Vincenzo Aiello are toate șansele să meargă cât mai departe în competiția Chefi la cuțite.

Cine este Vincenzo Aiello de la Chefi la Cuțite. E managerCine este Vincenzo Aiello de la Chefi la Cuțite. E manager

Cine este Vincenzo Aiello de la Chefi la cuțite

Vincenzo Aiello a venit în sezonul 9 al Chefi la cuțite determinat ca de data aceasta să meargă mai departe. În sezonul trecut, concurentul i-a impresionat pe cei trei chefi cu pastele gătite de el, pentru care a primit trei cuțite. Din păcate, a ieșit după a treia probă din bootcamp.

Vincenzo Aiello este pentru a doua oară, așadar, la Chefi la cuțite, unde speră să ajungă cât mai departe. Tânărul are 31 de ani, este nepotul lui Joshua Castellano și de profesie este manager de club. De data aceasta, a venit pregătit și le-a spus chefilor că știe exact unde a greșit data trecută. A reușit și de data aceasta să-i spurprindă pe jurați cu rețeta sa. chefii s-au gândit că ar putea fi un italian sau un francez în spatele rețetei, dar nu s-au așteptat să-l vadă din nou pe Vicenzo sau Enzo, cum îi spun prietenii și colegii de competiție.

„Am ales ceva mai diferit. De data aceasta nu am venit cu paste, deși sunt italian. Cu paste am început, cu paste am ieșit. De data asta fac un pește, un sea bass mojito (…). Vreau să intru în echipe', spunea Vincenzo Aiello în audiții la Chefi la cuțite.

Citește și: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite: „Calc pe cadavre'

Citește și: Cine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la Cuțite. E cântăreț

Citește și: Cine este Teo Costache de la Chefi la Cuțite. Lucrează cu Adda

Citește și: Cine este Cristina Mălai de la Chefi la Cuțite. E bucătar-șef

Citește și: Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Ascunde o mare dramă

S-a obișnuit greu în România

Deși nu este bucătar de profesie, nepotul celui supranumit 'Regele vieții de noapte' obișnuiește totuși să gătească într-unul dintre restaurantele deținute de familia sa. Chiar dacă este nou în meserie, Vincenzo Aiello s-a descurcat perfect în bucătăria de la chefi la cuțite. Anul trecut, concurentul le-a povestit chefilor, printre altele, că s-a obișnuit greu în România.

„M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București acum cinci ani, în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere', a povestit Aiello Vincenzo, la Chefi la cuțite.

Acum, Enzo a făcut furori cu preparatul său, iar după ce a trecut cu bine de bootcamp, concurentul a primit tunica mov și a intrat în echipa lui chef Scărlătescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter