Cine sunt Omajii, finalisti X-Factor. Inițial, au fost concurenți solo

Publicat pe

Cine sunt Omajii, finalisti X-Factor. Finala X-Factor România se apropie cu pași repezi! Fiecare membru al juriului și-a ales deja persoanele alături de care vor lupta pentru marele premiu. Inițial, Oma Jali și Majii erau concurenți solo din categoria Loredanei. După ce aceasta a ales alte persoane pentru etapa de Battles, în Bootcamp-ul X Factor, Delia s-a gândit să formeze un nou grup. Astfel a luat naștere trupa Omajii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt Omajii, finalisti X-Factor. Oma Jali și Majii au venit separat la preselecțiile X-Factor România. Deși aceștia erau foarte talentați, Loredana a ales alte persoane pentru etapa de Battles. În acel moment, Delia a decis să facă o schimbare, motiv pentru care i-a grupat pe cei doi și au devenit o formație. Aceștia au reușit să ajungă până în finală în această formulă!

Cine sunt Omajii, finalisti X-Factor. Inițial, au fost concurenți soloCine sunt Omajii, finalisti X-Factor. Inițial, au fost concurenți solo

Ei au reușit să atragă atenția publicului și s-au făcut adorați imediat! Combinația dintre vocile celor doi nu a reușit decât să bucure juriul!

Citește și: Ce cadou a primit Ștefan Bănică din partea copiilor săi mai mari.Radu și Violeta l-au uluit pe actor cu gestul lor

Citește și: O fotografie cu Lia, fetița Danei Rogoz, a primit sute de mii de like-uri:„A făcut turul lumii'

Citește și: Cum arată Lora fără strop de machiaj.Mulți nu au recunoscut-o

Citește și: Maluma revine în România!Când va fi concertul și cât costă biletele

Cine sunt Omajii, finalisti X-Factor

Cine este formația Omajii, finalistă X-Factor. Formația Omajii este alcătuită din doi membri, care inițial veniseră pentru a participa solo, Oma Jali și Elvis Silistra „Majii'. Cei doi nu au trecut mai departe în categoria Loredanei, așa că Delia a decis să îi aducă împreună!

Oma Jali a cântat în preselecții melodia Shy Guy de Diana King și a reușit să facă un moment incredibil, care i-a ridicat în picioare pe membrii juriului. Concurenta în vârstă de 34 de ani s-a născut în Franța, dar familia ei este din Camerun. Aceasta are doi copii minunați, care îi oferă zilnic motive să zâmbească.

Am două zile fericite în viața mea. Prima e cea în care s-au născut copii mei, am unul de 9 ani și unul de 7 ani. Cea de-a doua este ziua în care am decis să devin cântăreață, cântăreață profesionistă', a spus Oma Jali.

Cine este Majii

Concurentul Elvis Silitra, cunoscut sub numele de scenă Majii este un băiat cu totul special. Acesta i-a impresionat pe jurați atât datorită aspectului său fizic, cât și calităților sale vocale. Acesta nu cântă de foarte mult timp, însă este foarte pasionat. A învățat de unul singur producție și regie pentru a-și putea lansa piesele.

„Primul lucru cu care vreau să încep este că nu sunt norocos. Nu mă simt norocos, nu mi s-a dovedit că sunt norocos. A trebuit să trag cu dinții pentru orice am vrut să fac', a spus acesta.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter