Claudia Pătrășcanu s-a aliat cu mama lui Gabi Bădălău împotriva Biancăi Drăgușanu. Planul pe care l-au pus la cale

Publicat pe

Deși acum nu foarte mult timp o dădea afară din casă, Rodica, mama lui Gabi Bălădău a revenit la sentimente mai bune în ceea ce o privește pe Claudia Pătrășcanu. Dar, se pare că, la acest compromis nu s-a ajuns oricum. Femeia pare că vrea să scape prin orice mijloace de actuala iubită, Bianca Drăgușanu, pe care nu o consideră demnă de fiul ei și pentru asta are nevoie de ajutorul artistei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Faptul mama lui Gabi Bădălău nu o place deloc pe Bianca Drăgușanu nu mai este un secret pentru nimeni, dar nicio surpriză, având în vedere că nici pe Claudia Pătrășcanu nu a acceptat-o, dar până la urmă, de dragul fiului ei.

Deși bărbatul a încercat în nenumărate rânduri să o convingă să o accepte pe fosta soție a lui Victor Slav, femeia este de neînduplecat.

Mama lui Gabi Bălădău vrea să îl despartă de Bianca cu ajutorul Claudiei Pătrășcanu

Mai mult, mama lui Gabi Bădălău ar încerca prin tot felul de metode pentru a-i despărți pe cei doi îndrăgostiți, iar noul plan îl implică pe Claudia Pătrășcanu.

Potrivit surselor impact.ro, mama lui Gabi Bădălău ar fi chemat-o pe Claudia Pătrășcanu la ea acasă pentru a pune la cale o strategie prin care să o îndepărteze pe blondină de fiul ei.

„Cât timp Bianca era la Roma cu Gabi Bădălău, Claudia s-a dus la soacră acasă la Bolintin Vale. A intrat pentru prima dată după ce au dat-o afară.

A făcut strategia cu soacra ca să scape de Bianca, pe care mama lui Bădălău o urăște mai mult ca pe oricine pe lume.

E un război între ea și mama lui Bădălău crunt. Mama lui Gabi Bădălău a încercat să îl lase fără bani pentru ca Bianca să îl lase în pace, dar el a amenințat că se sinucide.', a declarat o persoană din cercul de apropiați pentru sursa de mai sus.

Citește și: Bianca Drăgușanu susține că mama lui Gabi Bădălău crede că se droghează:„Nu mă vrea…’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi declarații despre divorțul de Gabi Bădălău:'Partajul nu mă interesează'

Citește și: Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu

Citește și: Cum arată Roxana Vancea în luna a opta de sarcină, în lenjerie intimă

Mama lui Gabi Bădălău o regretă pe fosta ei noră

Se pare totuși că Rodica, mama lui Gabi Bădălău, are o problemă atât de mare cu Bianca Drăgușanu încât a ajuns să regrete că fiul ei divorțează de Claudia Pătrășcanu.

„Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară cerută de Claudia, adica 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au.

Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea. Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite.

Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte.', a spus o sursă din anturajul familiei Bădălău.

În ce stadiu a ajuns procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

În urmă cu două luni, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu se pune în discuție o împăcare între ea și Gabi Bădălău și a detaliat în ce stadiu este acum procesul de divorț.

„În septembrie o să mai avem un termen și o să vedem ce o să se întâmple și atunci. O să se termine toate aceste lucruri într-o zi, însă iau lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu.

Nu țin legătura cu Gabi. Vorbim foarte rar doar pentru copii și atât, dacă îl interesează bineînțeles acest lucru. Nu vreau să mă împac cu Gabi, el nu mai înseamnă nimic pentru mine, nu se pune în discuție așa ceva.

Nu mă privește ce face el, ce viață amoroasă tumultuoasă are. El o să le dea explicații copiilor mai târziu când o să crească și o să citească pe internet despre tatăl lor.

Pe copii nu îi poți minți niciodată pentru că sunt foarte deștepți. Nu m-aș mai întoarce la el. Lucrurile s-au terminat de mult între noi doi, nu mai este cale de întoarcere., a Claudia Pătrășcanu, pentru Playtech.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter