Claudia Pătrășcanu susține că a primit amenințări cu moartea. Care e rezultatul testului antidrog pe care l-a făcut Gabi Bădălău

Publicat pe

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare să nu se mai termine. După ce vedeta și-a acuzat fostul soț că ar consuma droguri, afaceristul s-a dus la IML și a făcut un test antidrog, care, conform spuselor sale, a ieșit negativ. În plus, artista face noi dezvăluiri despre relația cu fostul partener și susține că ar fi amenințat-o cu moartea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu continuă seria dezvăluirilor la adresa tatălui copiilor ei. Vedeta susține că trăiește un coșmar și chiar ar fi primit amenințări cu moartea din partea afaceristului.

Claudia Pătrășcanu susține că a primit amenințări cu moartea. Care e rezultatul testului antidrog pe care l-a făcut Gabi BădălăuClaudia Pătrășcanu susține că a primit amenințări cu moartea. Care e rezultatul testului antidrog pe care l-a făcut Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu: „Mi-a spus că plătește un om să mă arunce în râpă'

Vedeta a mărturisit că în urmă cu un an, pe când era la filmările pentru un videoclip, ar fi primit amenințări cu moartea.

'Numai mesaje jignitoare, nu știu ce au cu mine, nu pot să îmi explic. Am primit amenințări cu moartea anul trecut, când mi-au zis să am grijă ce fac, ce zic pe la TV. Consider că sunt o mamă curată și nu îmi e teamă de nimic. Mi-a spus că plătește un om să mă lovească, să mă arunce în râpă' , a povestit cântăreața.

Mai mult, Claudia Pătrășcanu a mai povestit că i-a trimis mesaje fostului socru, dat fiind că și-a dorit un divorț pe cale amiabilă.

„Mesajele mele către fostul meu socru au fost doar de implorare, nu le-am cerut nimic. Scopul meu ca mama este să îi duc pe un drum bun, să îi fac bărbați valoroși. Ei pot să facă ce doresc, mă simt împlinită, merg cu o mașină din 2005, chiar dacă când m-au dat afară din casă mi-au luat absolut tot. Fostul meu socru nu știu cât se implică sau se interesează, dar știu cine a adus această situația, este mama lui, poate nu tatăl, dar vă asigur că cel mai mult mama. Ce mamă ar putea să facă atâta rău? Nu le-am făcut nimic, doar am vrut să ies din această căsnicie. Am cerut un divorț amiabil, nimic nu au vrut. Le-a fost mai simplu să batjocorească”, a mai povestit Claudia.

Claudia Pătrășcanu: „Nu s-a mai auzit absolut nimic despre testul de la IML'

Acum, Claudia îl acuză că ezită să facă publice rezultatele testului antidrog. Mai mult, vedeta a solicitat prin avocații ei ca Gabi Bădălău să facă testul antidrog la IML, prin analiza firului de păr. Omul de afaceri a făcut testul atât la IML, cât și la o clinică privată, însă acesta a venit în instanță doar cu rezultatul de la testul efectuat la clinica privată, care era negativ.

Nu s-a mai auzit absolut nimic despre testul de la IML. Insist către doamnele avocate să vedem ce putem face în instanță. Testul s-a făcut și la privat, și la lML. El a intrat în clinică, dar nu a ieșit cu testul de acolo. Cât să dureze? Deja au trecut două-trei săptămâni de când s-a făcut testul și nu a venit nici un rezultat', a declarat solista la Realitatea TV.

În plus, artista își acuză fostul partener că ar fi refuzat să plătească clinca privată care păstrează celulele stem stocate după naștere pentru cei doi copii.

„Azi am primit un mesaj de la o clinica privată unde am stocat celulele stem și unde se plătește pe an suma de 460 RON, o sumă mică. Ni s-a transmis prin mesaj că ne dau celule stem afară, pentru că nu a fost făcută plata. Trebuie să le transferăm. Mi s-a spus că Gabi Bădălău a refuzat să mai plătească celulele stem pentru copil', a mai spus Pătrășcanu.

Rezultatul testului antidrog al lui Gabi Bădălău este negativ

După acuzațiile fostei sale soții, Gabi Bădălău a pus punct speculațiilor. Fostul partener al Claudiei Pătrășcanu a trimis rezultatul testului antidrog în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos.

Din documentul eliberat de Institutul Național de Medicină Legală „Mina-Minovici' (INML) din București reiese că Gabi Bădălău este negativ la analizele realizate pe baza probelor de sânge și urină. El ar fi primit rezultatele marți, iar joi a făcut public și rezultatul.

Claudia a solicitat îtestul din analiza firului de păr, însă procedura s-ar realiza numai în străinătate. În plus, fostul partener susține că testul din urină ar fi la fel de concludent.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte

Aflați în plin scandal, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au afișat împreună de dragul copiilor lor. Duminică cei doi i-au serbat ziua de naștere a băiatului lor, la munte, iar acesta i-a avut alături pe ambii părinți.

Se pare că cei doi copii pe care îi au împreună sunt singurii care reușesc să-i mai aducă pe Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău împreună. În weekend, fiul celor doi a împlinit 4 ani și a avut parte de o petrecere așa cum și-a dorit, la munte. Deși se află în plin scandal, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului pentru moment și au sărbătorit alături de micuț.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată cu plângere penală de socru! Niculae Bădălău o acuză de violare de corespondență

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa familiei lui Gabi Bădălău: ‘Soacra îmi lua banii de la cântări. El juca la cazino’

Citește și: Andreea Bănică, martor în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: ‘Era foarte slăbită, am filmat-o când plângea în hohote’

Citește și: Gabi Bădălău își acuză soția că l-a turnat la DNA: „Își nota în caiet ce vorbeam prin casă!'. Reacția Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a publicat o fotografie în care apare împreună alături de Gabi Bădălău și de cei doi băieți ai lor. Artista ar face orice pentru copiii săi și își dorește din suflet ca aceștia să nu simtă nicio clipă tensiunile care au loc între părinții lor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter