Claudiu Bleonț, totul despre experiența COVID-19: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că...” / EXCLUSIV

Publicat pe

COVID-19 a făcut ravagii pe întreg mapamondul. Din păcate, nici Claudiu Bleonț nu a fost ocolit de boală. Actorul ne-a dezvăluit cu ce simptome s-a confruntat și care e prima „zonă de atac' a bolii. Acum, după ce a reușit să câștige lupta cu virusul, îndrăgitul artist a povestit pe îndelete despre revelația pe care a avut-o în perioada izolării, dar și despre activitățile cu care și-a ocupat timpul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum a apărut și cum s-a manifestat în cazul tău acest virus?

A fost ca o răceală. Aveam spectacol cu „Orchestra Titanic la Teatrul Național din București, și după am ajuns la gară, unde m-a dus colegul Richard Bovnoczki. Voiam să mă retrag, plecam la Craiova. Asta se întâmpla duminică seara, când simțeam că aș fi răcit. Luni seara, deja îmi dispăruseră gustul și mirosul. Dimineață am ieșit pozitiv. Soția mea, Iulia, s-a izolat, s-a mutat la colegi. Ea n-a avut nimic, a ieșit negativă după două teste.

Eu am avut doar simptome de răceală: nas înfundat, apoi fără gust, fără miros. Sunt vaccinat, așa că a fost foarte bine. Asta mi-a zis și colegul Emilian Oprea, care s-a vaccinat în aceeași perioadă cu mine. Oricum, nu știu cum am luat virusul. Prima zonă de atac a lui e nasul și gâtul, pe căile respiratorii. Iar în cazul actorilor este destul de simplu de transmis. Inițial am zis că e o răceală, pentru că la Craiova repet cu Beatrice Rancea pentru „Jocul de-a măcelul și aveam antrenamente, mișcare, am ieșit afară, eram transpirat, mă gândeam că așa am răcit. Și apropo, toți sunt vaccinați la Naționalul din Craiova.

Citește și: Claudiu Bleonț are COVID-19.Actorul s-a infectat, iar soția lui a fost negativă

Citește și: Claudiu Bleonț, de nerecunoscut! Și-a schimbat radical look-ul și a renunțat la actorie pentru a deveni… primar:”Un pas spre o scenă mai mare”

Citește și: Corina Chiriac și-a închis telefonul de ziua ei!Cum a petrecut la 72 de ani

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, nași de nuntă pentru George Hora.Ce ținută a ales vedeta

Claudiu Bleonț, după ce s-a vindecat de COVID-19

Și ce ai făcut în perioada de izolare? Ți-a priit în vreun fel pauza asta impusă?

Am citit, am meditat, mi-am făcut viața cioburi și am recompus-o, și tot nu am aflat nimic. Am făcut curat unde stăm noi în gazdă. Am citit și am văzut filme. Mi-a plăcut foarte mult un serial care se numește „Black Mirror, pe Netflix. Am făcut curățenie prin casă. Dar eu în 43 de ani de teatru nu am stat niciodată singur 10 zile. Niciodată. Mi-am și gătit, mi-au adus mâncare prietenii din Craiova. Gătit… mă rog, cât știu eu. Dar ce aveam chef puteam să mănânc. Aveam ceapă, slană, brânză, palincă și parcă mâncam nimic, nu aveam niciun gust.

La răceli am mai avut o diminuare a gustului, dar nu așa de adâncă. Am avut o revelație, pentru că, neavând gust și miros, nu știam cât să mănânc, nu știam dacă mă satur sau nu. Am meditat și mi-am dat seama cu ocazia asta ce valoare au gustul și mirosul. Însă revelator este faptul că am realizat că până la COVID cred că am trăit „fără gust și fără miros. Ce paradox! Acum, după COVID, încep să simt viața, „gustul și „parfumul ei. Pentru că există un pericol să o pierd, să nu mai văd familie, prieteni… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut vaccinul din martie-aprilie, că n-am făcut o formă gravă și pentru această experiență de a sta 10 zile doar cu mine.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Florin Ghioca, Facebook, Captură ecran,

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter