Codin Maticiuc a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui: "Tot ce am..."

Publicat pe

Codin Maticiuc a împlinit 42 de ani. Este o zi extrem de importantă pentru Codin Maticiuc. Îndrăgitul actor își serbează ziua de naștere astăzi, 5 octombrie. Încă de la miezul nopții, acesta a primit zeci de urări din partea oamenilor apropiați, însă cea mai specială a fost cea făcută de Ana Pandeli, iubita lui. Ce mesaj a postat pe rețelele sociale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc are o carieră de succes, deținând mai multe afaceri împreună cu tatăl său. În ultimii ani, acesta și-a construit și un nume în showbiz-ul românesc, implicându-se în numeroase proiecte care i-au crescut celebritatea. De asemenea, el trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ana Pandeli. Cei doi sunt părinții unei fetițe superbe și urmează să-și cunoască, în doar câteva săptămâni, cel de-al doilea copil.

Codin Maticiuc a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui: "Tot ce am..."Codin Maticiuc a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui: "Tot ce am..."

Miercuri, 5 octombrie, este o zi extrem de specială pentru Codin Maticiuc. Simpaticul actor împlinește frumoasa vârstă de 42 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții a primit zeci de urări, însă cea mai importantă a fost din partea iubitei și a fiicei.

Citește și: Cum a devenit Codin Maticiuc și mai bogat printr-un cadou primit de la soțul Deliei:„Încă îl am’

Citește și: Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan:„Se cunoaște valoarea’

Citește și: Motivul pentru care Connect-R a ajuns la spital de mai multe ori:’Nu cred că realizați cât stres…’

Citește și: Tortul săracului, rețeta lui Connect-R de la Chefi la cuțite.„E inventat de mine. Aveam 11 ani…

Codin Maticiuc a împlinit 42 de ani

Cu ocazia zilei de naștere, Codin Maticiuc a primit o urare extrem de emoționantă din partea iubitei sale. Pe rețelele sociale, Ana a postat un videoclip în care îi cântă alături de fiica lor, Smaranda, un sincer și călduros ”La mulți ani’.

”Happy amazing birthday, iubitule”, a scris Ana Pandeli pe rețelele de socializare.

Îndrăgitul actor a distribuit videoclipul și le-a spus tuturor că cele două reprezintă tot ce are mai bun în această viață.

‘Tot ce am”, a scris aceasta în mediul oline.

De asemenea, Codin a postat și el un mesaj de ziua lui de naștere. Acesta își îndeamnă, din nou, apropiații să doneze pentru cazurile sociale.

Astăzi e ziua mea de naștere.

Azi îmbătrânesc. Tot ce-mi doresc azi este să vizionați filmulețul pe care tocmai l-am postat pe Facebook și să îl distribuiți, sau să distribuiti acest video pe story, ca oamenii să afle despre el. Vreau să vadă cât mai multă lume cum a continuat povestea fetei de la 702. Vreau să știe cât mai mulți oameni și faptul că de astăzi avem un număr de sms suplimentar: la 8864 tot cu textul FACEM dar pentru 4 euro de data asta. Vă mulțumesc. Vouă celor care vizionați, distribuiți și dați sms. Sunteți cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam imagina„, a scris Codin, pe contul sau de socializare.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter