"Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el?" Connect-R nu ține post, deși este foarte credincios:

Publicat pe

Connect-R este foarte credincios, dar nu și religios și a afirmat, la un moment dat, că „religia este o boală aproape neurologică”. Cântărețul se ghidează în viață după vorbele Mântuitorului și nu neapărat după regulile bisericii. Prin urmare, nu ține post și a explicat și de ce a decis acest lucru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R consideră că nu se poate vorbi de post în zilele noastre, ținând cont că lucrurile s-au schimbat, astfel că, fiind un om spiritual, nu consideră că totul este făcut ca la carte acum. Artistul susține că „postul Domnului este altul, este dezlegarea și dezrobirea lanțurilor inimii tale” și contează mai mult să fii un om bun decât să excluzi carnea din alimentație.

"Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el?" Connect-R nu ține post, deși este foarte credincios:"Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el?" Connect-R nu ține post, deși este foarte credincios:

De ce nu ține Connect-R post

Connect-R a dezvăluit ce planuri are pentru Crăciun, considerând că sărbătoarea pune accent pe statul alături de familie. Deși este foarte credincios și toată lumea se aștepta ca el să urmeze cu sfințenie regulile bisericii, el spune că nu ține post și nu respectă vreo tradiție.

O să stau cu Maia, o să stau cu familia mea, bineînțeles, despre asta este vorba de Crăciun, despre stat cu familia. Sunt un om spiritual, nu credincios. Nu respect nicio tradiție. În afară de faptul că stau la masa cu ai mei. Rugăciunea nu este o tradiție, este o condiție. Este esențială. Să vorbești despre Hristos nu este o tradiție, este esențial, cam atât.

Nu țin post. Isaia, 58, spune că postul Domnului este altul, este dezlegarea și dezrobirea lanțurilor inimii tale. Fii bun.

Încă o mențiune. Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el, mai mâncând un avocado, un strugurel? Și atunci ce post ținem noi, care post?

Citește și: Ce sumă uriașă plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale. Violeta este elevă la o școală privată:'Muncesc în primul rând pentru copilul meu'

Citește și: Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și vrea să devină mamă din nou:'Niciodată nu poți să spui niciodată'

Citește și: Andreea Bălan a fugit de acasă la 18 ani:’Nu îmi mai plăcea cum se ocupa tata de mine. Am vrut să îmi iau cariera în mâini’

Nici Estera când a ținut post în Vechiul Testament ca să scape poporul evreu nu a mâncat și nici nu a băut apă timp de 3 zile. Apostolii care posteau timp de 3 zile ca să facă câte o vindecare, nu mâncau deloc. Deci care post? Noi știm că Scriptura este cartea de căpătâi a credinței noastre. Hristos nu a mâncat și nici nu a băut apă.', a mărturisit Connect-R pentru ego.ro.

De ce a spus Connect-R că religia este o boală neurologică

La un moment dat, credincioșii care îl urmăresc pe Connect-R pe rețelele de socizalizare i-au atras atenția asupra faptului că poartă o cruciuliță la ureche, ci nu unde îi este locul cu adevărat, motiv pentru care ei sunt ferm convinși că va da socoteală, după trecerea sa în neființă.

'Religia este o boală. Este o boală incurabilă. Aș spune că este o boală aproape neurologică. Spun asta pentru că primesc constant mesaje : Ștefane, vei da socoteală pentru acea cruciuliță de la ureche. Ce îi vei spune lui Hristos când vei ajunge în fața Lui despre acea cruciuliță pe care nu ai purtat-o la loc de cinste, și anume la sufletul tău, în dreptul inimii, la gât, ci la ureche.

În gândul meu zic: Doamne, dacă doar pentru asta o să dau socoteală, m-am scos, primesc Raiul. Religia asta este o boală incurabilă, o boală care nu adoptă niciodată împărtășirea, ci mai degrabă polemica, este ceva groaznic.

Să nu cădeți pradă acestui năvod neurologic urât, separator, care nu are nicio treabă cu dragostea', a zis Connect-R, în mediul online.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter