Cu cine este măritată și câți copii are Estera Buble de la Asia Express. Sora Lidiei este o mamă devotată

Publicat pe

Cu cine este măritată și câți copii are Estera Buble de la Asia Express. Sora Lidiei a devenit foarte populară pe rețelele de socializare, odată cu participarea la emisiunea de la Antena 1. Tânăra locuiește în România și este makeup artist. Cele două fac parte dintr-o familie de penticostali și mai au încă șapte frați și surori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Estera Buble de la Asia Express are o familie minunată și nenumărate rânduri că se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Estera Buble de la Asia Express are doi copii

Ea succes pe plan profesional și se bucură de o familie foarte iubitoare. Tânăra este măritată și are doi băieți pe nume Isaiah și Isaac. Soțul ei nu este persoană publică.

Cele două surori nu a oferit niciodată foarte multe amănunte despre viața lor de familie dar un lucru este cert. Estera și Lidia Bubble de la Asia Exprss, mărturisit că au avut cea mai frumoasă copilărie și că părinții lor sunt în continuare modele de viață.

Citește și: Estera, sora Lidiei Buble, a izbucnit în lacrimi la Asia Express

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble și sora ei, Estera, la Asia Express

Citește și: Ioana Filimon, apariție surprinzătoare la Bravo, ai stil!

Citește și: Lidia Buble, primele declarații despre relația cu Harlys Becerra

Estera și Lidia Buble de la Asia Express nu se văd foarte des

Până de curând, Estera Buble de la Asia Express a locuit în Austria, alături de soț și cei doi copii pe care îi au împreună. Deși nu se văd foarte des, cele două au mărturiseau acum câțiva ani că le leagă o relație unică și specială, chiar dacă locuiesc departe.

„Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat.

S-a ocupat de noi, iar tată este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie', a povestit Lidia Buble acum mai mulți ani.

Estera Buble a plâns la Asia Express

Epuizată după un traseu lung de la Asia Express, Estera, sora Lidiei Buble nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ea s-a gândit imediat la casă și la cei care o așteaptă în România.

„Nu se pupă nimic cu nimic, ce ne-am gândit noi acasă cu ce am găsit aici când am venit. Ne-am gândit că găsim transport imediat, a fost problema cu COVID-19, abia că ne-au luat.

Cazare am căutat aproape 4 ore și abia am ajuns la familia asta, unde sunt mulți membrii, 5 copii și părinții.', a spus Estera la Asia Express.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter