CRBL și TJ Miles, scandal de proporții la Survivor: "E un fătălău" / "Ești ratat"

Publicat pe

Chiar dacă fac parte amândoi din echipa Faimoșilor, CRBL și TJ Miles au fost recent protagoniștii unui scandal de proporții la Survivor. Concurenții au lăsat orice diplomație deoparte și și-au spus în față tot ce cred unul despre celălalt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

CRBL și TJ Miles au fost, în cea mai recentă ediție a show-ului din Republica Dominicană, protagoniștii unui scandal de proporții. Cei doi Faimoși și-au spus verde-n față părerile, fără să țină cont că se aflau în fața camerelor de filmat. Totul a început după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate în fața Războinicilor.

CRBL și TJ Miles, scandal de proporții la Survivor: "E un fătălău" / "Ești ratat"CRBL și TJ Miles, scandal de proporții la Survivor: "E un fătălău" / "Ești ratat"

Momente grele pentru Faimoși

În ediția de duminică de la Survivor, Faimosul care a obținut cel mai bun timp pe traseu a trebuit să trimită un coleg din echipă pe Insula Exilului. TJ Miles, care a fost cel mai rapid, l-a ales pe CRBL, care s-a trezit pentru a doua oară în această postură. Ulterior, deloc încântat de această decizie, CRBL a avut o ieșire destul de dură la testimoniale.

„TJ nu este TJ este Iordache, este Tibi Iordache. E deja prea mult și nu pot să mă mai gândesc. Primesc ce mi se oferă. Sunt aici să văd cât pot să duc. Eu traduc prin frică. TJ mi-a ajuns până peste cap. M-a adus aici că să dovedească că el poate aduce mai multe puncte. Mă bucur că se întâmpla lucruri. Eu nu știu cine este acest Tiberiu Iordache. Cătălin face echipa cu TJ? WOW!', a spus artistul înainte de jocul de Imunitate, câștigat de Războinici.

Citește și: TJ Miles, CRBL și Natalia Duminică, nominalizați spre eliminare la Survivor

Citește și: CRBL și Doru Răduță au fost trimiși din nou în Exil, la Survivor: „Bă, ești prost?'

Citește și: De ce a divorțat CRBL de prima soție, Andreea: „M-am săturat până peste cap'

Citește și: TJ Miles de la Survivor, un trecut controversat: „Puteam ajunge mort sau în închisoare”

CRBL a participat însă la Consiliul de nominalizare, dar în timpul petrecut pe Insula Exilului nu și-a schimbat opiniile…

„Nimic nou, care să îmi schimbe părerea despre acest Exil. Nu avem nimic decât piatră, plictiseală, ne-am făcut scenarii. Am avut amândoi gânduri despre acest Consiliu. Îi mulțumesc personal Laurei pentru pernă. Este foarte important să vezi că cineva se gândește la tine. Sunt aici să joc ce oferă Survivor, nu-mi schimb părerea despre ceea ce a făcut TJ', a mărturisit concurentul.

CRBL și TJ Miles, scandal la Survivor

În ediția de azi, urmează ca încă un Faimos să fie eliminat, iar cei trei nominalizați sunt TJ Miles, Natalia Duminică și CRBL. La finalul Consiliului de nominalizare, spiritele erau deja încinse, așadar dialogul dintre CRBL și TJ Miles s-a transformat într-un adevărat scandal la Survivor. Cei doi s-au jignit reciproc, iar CRBL a luat foc după ce colegul său de echipă i-a spus că este „a goof” (clovn).

„CRBL: TJ este singurul dintre Faimoși care se încadrează în categoria fătălău.

TJ Miles: Are dreptate CRBL, nu știu ce înseamnă fătălău, dar am și eu un cuvânt pentru el: CRBL ești un clovn, un ratat.

CRBL: Dacă nu știi să vorbești limba română, pentru mine nu exiști.

TJ Miles: CRBL este ca un chihuahua, este un câine care latră, dar nu face nimic', a conchis acesta.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter