Cu câți bani rămâne, de fapt, Alex Delea după ce a câștigat Survivor. Ce impozit îi ia statul

Publicat pe

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat cu câți bani va rămâne Alex Delea după ce a câștigat Survivor, dat fiind că, se știe, statul reține impozit inclusiv pe sumele provenite din concursuri. Suma nu este deloc una de neglijat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ieri-seară a câștigat 100.000 de euro, dar mulți s-au întrebat cu câți bani va rămâne Alex Delea după ce premiul de la Survivor îi va fi impozitat de stat. Chiar dacă suma va scădea considerabil în urma impozitării, Alex tot se va bucura în final de o sumă pe care mulți dintre noi nu o adunăm într-o viață.

Cu câți bani rămâne, de fapt, Alex Delea după ce a câștigat Survivor. Ce impozit îi ia statulCu câți bani rămâne, de fapt, Alex Delea după ce a câștigat Survivor. Ce impozit îi ia statul

Cu câți bani rămâne Alex Delea după ce a câștigat Survivor

După luni bune petrecute în jungla din Republica Dominicană, în niște condiții dure și zeci de meciuri jucate, Alex Delea a putut răsufla, în sfârșit, ușurat. În marea finală difuzată aseară, 31 mai, pe PRO TV, el a reușit să-i învingă pe ceilalți doi finaliști, Elena Chiriac și Ionuț Popa, și a triumfat. Va pleca acasă nu doar cu gloria, ci și cu o sumă considerabilă – 100.000 de euro. Dar cum orice sumă este impozitată de stat, iată cu câți bani va rămâne, de fapt, Alex Delea după ce a câștigat Survivor.

Citește și: Elena Chiriac a avut o cădere nervoasă în finala Survivor România 2022: „Pierd, sunt slabă'

Citește și: De ce a fost eliminat Blaze de la Survivor: „Ești român în spirit”

Citește și: Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare: „Lucrurile încă nu s-au clarificat'

Citește și: Radu și Adelina, câștigătorii ultimului sezon Puterea Dragostei, s-au despărțit:'Nu poți să ții un om cu forța'

Conform legii impozitării veniturilor din premii, la care se încadrează și concursurile televizate, statul reține 10%, după ce se scade din bani suma de 600 de lei, echivalentul a 121 de euro.

Așadar, din cei 100.000 de euro câștigați la Survivor, Alex Delea va rămâne cu 89.892 de euro., ceea ce înseamnă 444.538 de lei, o sumă la care cei mai mulți nici nu pot visa măcar.

Alex Delea, primele declarații după ce a câștigat Survivor

Lui Alex Delea nu i-a venit să creadă atunci când a aflat că a câștigat Survivor 2022. Câștigătorul a primit verdictul din partea lui Daniel Pavel cu zâmbetul pe buze, agitat și vorbăreț, la fel cum a fost pe toată perioada competiției, lucruri prin care i-a cucerit pe susținătorii săi. Pe lângă rezultatele sale de pe traseu, barmanul din Constanța a fost apreciat de toată lumea pentru carisma și naturalețea lui, iar telespectatorii i-au dat votul lor, concurentul învingând-o astfel pe Elena Chiriac.

„A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros. Nu știu ce făceam.

Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu.

Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeați flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală. Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu’, a declarat Alex Delea la Extrashow, emisiune difuzată după finala Survivor de pe PRO TV, pe Voyo.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter