Elena Chiriac a avut o cădere nervoasă în finala Survivor România 2022: „Pierd, sunt slabă”

Publicat pe

Elena Chiriac a cedat în finala Survivor România 2022 și a izbucnit în lacrimi. Sportiva se teme foarte tare că va pierde concursul, mărturisind că se simte foarte singură de cânf foștii săi colegi au plecat. Deși aceștia au fost prezenți, concurenta nu a simțit susținerea lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În această seară are loc Finala Survivor România 2022. Cei trei concurenți, Alex Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa se luptă pentru marele trofeu al emisiunii, dar și pentru premiul de 100.000 de euro. Elena Chiriac a avut un moment de vulnerabilitate și a izbucnit în plâns.

Elena Chiriac a avut o cădere nervoasă în finala Survivor România 2022: „Pierd, sunt slabă'Elena Chiriac a avut o cădere nervoasă în finala Survivor România 2022: „Pierd, sunt slabă'

Elena Chiriac a izbucnit în lacrimi după traseul pe care l-a avut cu Alex Delea. Concurenta a pierdut jocul și a cedat în fața foștilor săi colegi. Marți seara, 31 mai, telespectatorii vor decide cine este marele câștigător al emisiunii Survivor România 2022.

Citește și: Ce ar face Elena Chiriac cu banii, dacă ar câștiga finala Survivor România:”Țintesc departe și am planuri mari”/ INTERVIU EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Mari Fica și Elena Chiriac nu s-au înțeles deloc la Survivor:„Era o persoană cu care…'

Citește și: Cum s-au cunoscut Adelina Pestrițu și Smiley.Vedeta este „Scumpă foc” în noul videoclip lansat de Smiley

Citește și:De ce a fost eliminat Blaze de la Survivor:”Ești român în spirit”

Elena Chiriac, cădere nervoasă în finala Survivor România 2022

Elena Chiriac a cedat în finala Survivor România. Concurenta a izbucnit în lacrimi după meciul pierdut cu Alex Delea. Luptătoarea de taekwondo se teme că va pierde competiția și se simte singură, având în vedere că foștii săi colegi nu o susțin. Elena a mărturisit că nu vrea să fie slabă în fața rivalilor săi, Alex Delea și Ionuț Popa. În timpul marii finale, fost Faimoasă le-a spus foștilor săi colegi, Cătălin Zmărăndescu și Robert Nițu că s-a abținut mult în ultimele zile.

„Pierd, sunt slabă! Îmi doresc atât de mult Mi-a fost atât de greu. Știi de cât timp îmi înghit plânsul? De zile întregi.Și când plâng, parcă nu e suficient. Parcă aș plânge zile și nopți la cât de greu îmi e. De când ați plecat voi, Laura, sunt singură. Și acum…tot singură', a spus Elena Chiriac în finala Survivor România. 

Elena Chiriac, încurajată de Zmărăndescu și Robert Niță

În marea finală Survivor România 2022. cei trei concurenți s-au luptat pentru locul în finală. Elena Chiriac a pierdut în fața lui Alex Delea, cedând nervos. Cu toate că foștii colegi ai sportivei l-au susținut pe rivalul ei, Alex Delea, Elena a fost încurajată de Cătălin Zmărăndescu și Robert Niță. Fostul fotbalist a ajutat-o să se spele pe față. Restul concurenților au fost tot parcursul jocului alătuir de Ionuț Popa și Alex Delea, pe care i-au încurajat puternic.

Alex Delea și-a câștigat imunitatea

Finala Survivor România 2022 se anunță a fi de-a dreptul explozivă. Cei trei concurenti au vorbit în consiliul Live și le-a transmis mesaje telespectatorilor, înainte de a afla numele marelui câștigător. „Cred în șansa mea. Sper ca oamenii să mă voteze. Sper ca armata mea de spartani să mă voteze să îmi îndeplinesc visul', a declarat Ionuț Popa în consiliu.

Alex Delea a învins-o pe Elena Chiriac. A avut punctul cu numărul 5, iar apoi, cel de-al 6-lea, decisivul, l-a luat în duelul cu Ionuț Popa. Elena și Ionuț vor intra la televot, iar unul dintre ei va fi eliminat.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter