De ce a fost eliminat Blaze de la Survivor: "Ești român în spirit"

Publicat pe

Blaze a fost eliminat de la Survivor și aseară și-a luat rămas bun de la colegii care și-au mai câștigat câteva zile în competiție. Blaze a dezvăluit ce va face când ajunge în România, iar planul lui l-a emoționat pe prezentatorul Daniel Pavel, care l-a numit „român în spirit”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Blaze a fost eliminat de la Survivor, după câteva luni petrecute în jungla din Republica Dominicană și are planuri mari pentru revenirea acasă, în România. În competiția din Republica Dominicană au mai rămas Ionuț Popa, Alex Delea, Alex Nedelcu și Elena Chiriac, singura fată.

De ce a fost eliminat Blaze de la Survivor: "Ești român în spirit"De ce a fost eliminat Blaze de la Survivor: "Ești român în spirit"

De ce a fost eliminat Blaze de la Survivor

Toți cei patru concurenți, în afară de Alex Delea, care a câștigat imunitatea, au fost nominalizați pentru eliminare. Cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii a fost Blaze.

Blaze a fost cel eliminat pentru ca s-a bucurat de cel mai scăzut grad de simpatie în rândul publicului telespectator, ceilalţi trei fiind superiori la acest capitol.

Ionuţ Popa este considerat favoritul compeţiei sportiv, cel puţin, Elena Chiriac se bucură de simpatia celor de acasă pentru că a rămas singura fată din competiţie şi a demonstrat că îşi doreşte să ajungă până în marea finală.

Alex Nedelcu are publicului de partea lui, încă din urma cu 2 săptămâni, când l-a eliminat pe Tj Miles, deşi nimeni nu se aştepta la acest lucru.

„Pentru mine a însemnat sacrificiu, răbdare și caracter acest concurs. Dacă nu ai caracter, atunci nu ai cum să fii un supraviețuitor adevărat. Sunt foarte mândru de parcursul meu.

La început am avut multe tensiuni cu Ionuț, dar pe parcurs am fost tot mai aproape de Ionuț. Când am avut cearta cu Nede, am zis că sper să câștige Survivor Oana sau Ionuț. Chiar am suferit mult aici. Am făcut 27 de ani aici, în junglă', a declarat Blaze după eliminare.

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran:„Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție

Citește și: Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut:„Mă concentrez…

Citește și: Anamaria Prodan îi răspunde lui Reghe după afirmațiile lui privind divorțul:„N-a fost filmat?! M-am chinuit doi ani, ca Iisus, să ascund toate urmele

Ce face Blaze după eliminarea de la Survivor, la întoarcerea în România

Blaze a ținut să spună câteva cuvinte care i-au atins la suflet pe toți ceilalți concurenți, dar și pe prezentatorul show-ului. Fostul Tigru a spus că a avut o viață grea și că la Survivor și-a dat seama care sunt lucrurile de care are cu adevărat nevoie în viață.

Blaze a mai spus că nu și-a serbat niciodată ziua, în cei 27 de ani. Aniversarea l-a prins la Survivor, unde pentru prima oară a petrecut, așa cum s-a putut în condițiile din Dominicană, alături de niște străini.

Băiatul a mai spus că primul gest pe care îl va face când va ajunge în România va fi să viziteze o casă de copii. Vrea să doneze haine și mâncare, lucruri pe care acum, după experiența Survivor, le apreciază la justa lor valoare.

„Ești român în spirit', a ținut să îi spună Daniel Pavel concurentului. A subliniat că nu contează că vorbește greu limba din moment ce se poartă ca un conațional autentic.

„Faptul că nu ți-ai serbat niciodată ziua de naștere, asta înseamnă o reîntoarcere la Blaze cel puternic. Blaze… ai adus colane. Ai adus totem. Ai făcut tot ce ai putut', i-a mai spus Daniel Pavel.

Blaze, care a făcut prima oară parte din echipa Războinicilor de la „Survivor', s-a născut în Nigeria, în orașul Portharcourt, și provine dintr-o familie numeroasă. Copilăria lui nu a fost tocmai una ușoară, iar asta l-a făcut să vină la noi în țară, în 2015.

El a ajuns în România cu o bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța, fiind dornic să învețe. Mai apoi, acesta s-a mutat în Capitală, pentru a urma și masterul.

La eliminare, Blaze a spus cine ar vrea să câștige Survivor

La plecare, Blaze a spus că îl va susține pe Ionuț Popa pentru câștigarea concursului, cel cu care nu a avut o relație bună de-a lungul show-ului, dar de care s-a apropiat în ultimele zile.

Foștii concurenți ai acestui sezon au revenit în Republica Dominicană

Dacă la începutul competiției 24 de concurenți au acceptat provocarea producătorilor și au făcut tot posibilul pentru a rezista condițiilor grele din Republica Dominicană, iată că în acest moment doar patru dintre ei au mai rămas în competiție.

Treptat, coechipierii și oamenii de acasă au decis cine trebuie să plece și cine ar trebui să rămână. Desigur, au fost cazuri în care anumiți concurenți au părăsit emisiunea din motive medicale.

Pentru a le oferi suport moral viitorilor finaliști, producătorii emisiunii au luat decizia de a aduce înapoi în Republica Dominicană câțiva dintre foștii concurenți. Potrivit ultimelor declarații, printre cei care îi vor susține pe finaliști se numără și Roxana Ciuhulescu, Alexandra Duli, Elena Matei, Mari Fica, potrivit Cancan.ro. 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter