Cu ce se ocupă Nadine după ce s-a mutat în Franța: „Lucrez de cinci ani la planul ăsta”

Publicat pe

Cu ce se ocupă Nadine după ce s-a mutat în Franța. Nadine este una dintre cele mai admirate voci din România. Aceasta s-a făcut remarcată încă din 1995, când a apărut pentru prima dată pe micile ecrane. După ce a obținut diploma de BAC, vedeta s-a mutat din România. Aceasta a ales să trăiască în Franța, iar acum are planuri mari de viitor. În prezent deține o afacere de succes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nadine a fost una dintre cele mai iubite voci din România. Aceasta s-a făcut cunoscută de publicul larg după participarea la emisiunea „Școala Vedetelor' în 1995. De atunci, diva s-a bucurat de un adevărat succes, însă a decis să părăsească lumea showbizului și să se mute în Franța. Acolo, ea speră la o viață mult mai bună și caută un trai mai plăcut decât în România.

Acum, bruneta se bucură de un succes incredibil în afaceri. Aceasta face naveta România-Franța, însă susține că merită datorită câștigurilor financiare.

Citește și: Cum arată Nadine acum.Vedeta a slăbit spectaculos

Citește și: După ce a luat BAC-ul, Nadine s-a înscris la facultate, la 44 de ani.A fost acceptată la o facultate din SUA

Citește și: Romanița Iovan a fost însărcinată cu avocatul Iulian Gogan, dar a pierdut copilul:„Ar fi trebuit să fie fetiță'

Citește și: Directorul editurii care a retras de pe piață cartea lui George Burcea, după ce actorul a instigat la violență împotriva femeilor:„M-am crucit'

Cu ce se ocupă Nadine după ce s-a mutat în Franța

Nadine a decis să părăsească România și să meargă în Franța. Acolo, diva locuiește alături de soțul și copilul ei. Aceasta susține că a fost cea mai bună alegere atât pentru ea, cât și pentru cel mic. Ea a punctat pentru Antena Stars faptul că nu a fost nimic la voia întâmplării și că avea acest plan gândit de cinci ani.

„Sunt foarte strategică, nu mă arunc așa. Lucrez de cinci ani la planul ăsta, la posibilitatea de a ne reloca unde ne dorim. Nu doresc să supraviețuiesc, vreau să duc o viață de calitate. Avem un business de familie, dar ne-a permis să lucrăm de la distanță, facem naveta la București, este greu, dar doar așa ne-am permis această relocare', a spus ea la Antena Stars.

Diva susține că speră la mai mult. Ea adoră să evolueze constant și își dorește un viață mai bună decât cea pe care a avut-o până acum.

„Vreau să duc o viață mai bună ca cea dinainte. Îmi place să evoluez, detest plafonarea, ține de orgoliul personal. Detestam să am nevoie să-mi dea cineva un job, e musai să faci cursuri de business', a mai spus ea pentru sursa citată.

S-a întors la școală

Schimbările s-au ținut lanț în viața lui Nadine. Ea nu doar că a părăsit România, însă imediat după ce a obținut diploma de bacalaureat, s-a și înscris la Facultatea de Psihologie. Bruneta consideră că aceasta a fost cea mai mare realizare a sa din ultimii ani.

„Cea mai mare schimbare din viața mea a fost decizia de a mă întoarce la școală. Nu am crezut că va fi posibil ca la vârsta mea să fiu o tocilară notorie. Până la o vârstă trăiești pentru tine, este splendid să treci prin fiecare etapă a vârstei și datorită vârstei am vrut să investesc în comunitatea mea. Din punctul meu de vedere aș fi putut să-mi deschid un salon de manichiură, dar sunt mai utilă dacă pun în slujba mea și a altora nevoia mea de a mă întoarce la școală', a mai dezvăluit ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter