Romanița Iovan a fost însărcinată cu avocatul Iulian Gogan, dar a pierdut copilul: „Ar fi trebuit să fie fetiță”

Publicat pe

Romanița Iovan a fost însărcinată cu avocatul Iulian Gogan, dar a pierdut copilul. Creatoarea de modă crede că ea și iubitul ei urmau să aibă o fetiță, însă, din păcate, ea nu s-a mai născut. Femeia de afaceri a făcut mărturisiri cutremurătoare despre experiența tulburătoare din trecut, spunând că și-ar fi dorit foarte mult să devină din nou mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan a fost însărcinată cu avocatul Iulian Gogan, dar a pierdut copilul. Episodul cutremurător s-a petrecut în trecut, însă femeia de afaceri nu a dezvăluit însă o dată clară. A povestit că, la acea vreme, și-ar fi dorit foarte mult să devină mamă din nou. Ea mai are acasă un băiat, un adolescent chipeș, rezultat din căsnicia pe care a avut-o cu regretatul Adrian Iovan.

Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian Gogan, trăiesc o frumoasă de iubire. Sunt împreună de mai bine de 13 ani, iar relația lor este un model în rândul cuplurilor. Se iubesc și se susțin reciproc, indiferent de situație, formând un cuplu armonios și demn la laudă. La un moment dat, ei urmau să aibă și un copil, însă, din păcate, vedeta a pierdut sarcina.

Citește și: FOTO! Romanița Iovan a făcut furori pe plajă în bikini la 54 de ani!Ce eforturi face pentru a se menține slabă

Citește și: DIETA cu care Romanița Iovan se menține în formă.Designerul arată la 54 de ani ca la 20, când era fotomodel

Citește și: George Burcea, prima reacție despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile:„Îmi este foarte rușine'

Citește și: George Burcea a scris un roman împotriva violenței domestice, dar a instigat la violență împotriva femeilor, pe Internet:„Vă doresc să vă ia la palme, cu mese, cu scaune. Bărbați, bateți-le'. Editura a retras cartea de pe piață

Romanița Iovan a fost însărcinată cu avocatul Iulian Gogan, dar a pierdut copilul

Romanița Iovan a fost invitată recent în cadrul unei emisiuni de televiziune. Creatoarea de modă a făcut dezvăluiri neștiute din relația cu avocatul Iulian Gogan. Femeia de afaceri a mărturisit că amândoi și-au dorit foarte mult să aibă un copil împreună. La un moment dat, ea chiar rămăsese însărcinată, însă, din păcate, ulterior, a pierdut copilul.

Creatoarea de modă și avocatul Iulian Gogan ar fi trebuit să aibă o fetiță, potrivit spuselor Romaniței Iovan. Ea a povestit că momentul dureros nu le-a afectat relația și au trecut împreună peste experiența neplăcută, fiind doi oameni maturi.

„Mi-am dorit, pentru că se și întâmplase, la un moment dat. Din păcate, am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță, ziceam noi. N-a turmentat cu nimic relația noastră. Lucrurile au mers firesc, suntem doi oameni maturi.

Ce ne dorim este să fie echilibru între noi, să ne iubim. Asta e important, restul nu mai contează', a declarat Romanița Iovan într-o emisiune TV, conform spynews.ro.

Designer-ul a pierdut o sarcină și în timpul căsniciei cu Adrian Iovan

Pe lângă sarcina cu avocatul Iulian Gogan, Romanița Iovan a mai pierdut una în timpul mariajului cu regretatul Adrian Iovan. Afacerista a rămas atunci din nou gravidă la câteva luni distanță, după episodul dureros, iar acum se laudă cu un băiat ce-i seamănă leit.

„Am aflat pe 1 octombrie și s-a întâmplat (n.red.: să piardă sarcina) pe 5 octombrie, așa cred. Foarte repede. Am rămas însărcinată după aceea cu Albert în ianuarie. Tot în octombrie am născut. Divinitatea mi-a dat o bucurie peste aproape exact un an', a continuat ea.

Romanița Iovan și Iulian Gogan nu sunt căsătoriți

Romanița Iovan și partenerul ei, Iulian Gogan, nu sunt căsătoriți. Ei consideră că un act nu le-ar consolida relaţia. În urmă cu câțiva ani, creatoarea de modă ne povestea că se simte mireasa lui în fiecare zi, lucru ce o face să fie fericită. Între ei e o diferență de vârstă de aproximativ 12 ani, dar nu au pus niciodată preț pe acest detaliu.

„Oamenii au dat prea puţine şanse acestei relaţii. Persoanjul de gen masculin mult mai tânăr şi persoanjul feminin, adică eu. (…) La noi chiar a funcţionat. Nu ştiu dacă lucrurile au funcţionat mergând pe o reţetă. Nu am dat şanse acestei relaţii, nu am mers cu gândul unei relaţii serioase, că vreau să mă căsătoresc. Maturitatea mea i-a dat şi lui ceva…diferenţa de vârstă e şi ea o problemă, dar s-a maturizat, eu nu pot să nu recunosc, poate am luat din energia lui.

(…) Vreau să mă simt iubită şi să iubesc. Altfel nu pot, nici nu vreau. Nu pot să trăiesc altfel. I-am spus: în momentul în care vei simţi că îţi place altă femeie, spune-mi şi ne vom despărţi. Şi în cazul meu la fel. Nu suntem legaţi cu un act. Ne leagă o relaţie frumoasă, o prietenie bazată pe înţelegere, respect. E bărbatul cu care am stat cel mai mult în viaţă până acum. (…) Sunt mireasa lui în fiecare zi. E important să te simţi mireasa cuiva mereu. Decât să fii într-o zi şi apoi nu se ştie.', ne spunea ea în exclusivitate la Interviurile VIVA!, acum câțiva ani.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter