Cu ce se ocupă acum Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A.: "Există afacerea mea"

Publicat pe

Cu ce se ocupă acum Sorana Darclee, după ce trupa A.S.I.A. s-a destrămat. Vedeta este o prezență destul de discretă în showbiz, însă, recent, a vorbit despre cum arată viața ei la acest moment. Sorana a fost una dintre cele mai îndrăgite componente a trupei de succes A.S.I.A. Ea a dezvăluit, într-un interviu, în ce direcție și-a dezvoltat cariera profesională.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă acum Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A. Artista, în vârstă de 39 de ani, a trecut printr-un mare moment de cumpănă, atunci când a divorțat de soțul ei, în 2014. În prezent, Sorana are o perspectivă armonioasă asupra vieții și pare că și-a găsit liniștea interioară. Vedeta are planuri de viitor tot în domeniul artistic. Nu este vorba însă de muzică. Sorana a mărturisit că s-a concentrat tot mai mult pe pictura și a transformat acest hobby într-o sursă de venit.

Cu ce se ocupă acum Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A.: "Există afacerea mea"Cu ce se ocupă acum Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A.: "Există afacerea mea"

Cu ce se ocupă acum Sorana Darclee

Sorana Darclee a mărturisit că este sătulă de tot ceea ce înseamnă showbizul și nu-i mai place să se afișeze la evenimente. Artista este foarte atașată de căminul ei, unde se relaxează și petrece momente de calitate.

Sunt o prezență destul de rară la evenimentele mondene, pentru că, în general, îmi place foarte mult să-mi petrec timpul acasă. Nu voi defila, nu voi urca pe podium. Am venit din prietenie, din admirație, din susținere și din iubire pentru creație și frumos.„, a declarat Sorana Darclee pentru Playtech.ro.

Artista a pus bazele unei noi afaceri de care este foarte pasionată

Sorana a oferit detalii despre noua ei afacere, care la momentul actual se află într-un stadiu incipient. Fosta membră A.S.I.A. s-a apucat de pictat haine, o activitate care îi aduce și un profit financiar. Sorana Darclee mărturisește că este foarte dedicată și pune mult suflet în această nouă inițiativă.

Citește și: Ce relație este între Sorana Darclee și Burlacul Andi Constantin:'Te fac un portret?'

Citește și: Citește și: A avut inima frântă, dar nu s-a temut să iubească din nou. Sorana Darclee își dorește copii:’Nu îmi este frică’

Citește și:Marinela Chelaru, despre interdicțiile impuse de medici, după operația la inimă:„Nu am voie să fac excese. Organismul meu și-a…’

Citește și:Rebeca Onoriu susține că soția lui Daniel Onoriu vrea bani în schimbul libertății lui:’Are pretenții financiare’

Pictez haine, urmează să se dezvolte acest proces, în care mă aflu acum, dar nu iubesc neapărat să vorbesc despre aceste lucruri înainte ca ele să se întâmple. Momentan, există afacerea mea, haine pictate de mine și felul în care se va dezvolta, voi reveni atunci când se va întâmpla și voi povesti.

Atunci când faci un lucru cu atât de multă iubire și nu simți de fapt că muncești, nici nu gândești practic cum vin banii, dar ei vin, pentru că e normal să vină.„, a mai adăugat ea pentru sursa citată.

Cum a început pasiunea artistei pentru pictură

Sorana Darclee a manifestat încă din copilăriei o pasiune pentru pictură. Ea s-a focusat mai ales pepictura pe material textil. Totul a început ca o joacă, însă în timp a devenit o activitate în care s-a implicat serios. Artista a mai adăugat că i-ar plăcea la devină studentă a unei facutăți de arte plastice, însă nu pune presiune asupra ei în această privință.

Bineînțeles, așa a început totul. Nici nu știu cum a început totul, pentru că eu haine pictez de când eram foarte mică, prima dată din greșeală și apoi din plăcere. Apoi a venit această iubire pentru pictură, în toate formele ei.

Tot ce fac în momentul acesta, pictura, faptul că îmi doresc să evoluez cât mai mult în pictură, îmi doresc să ajung la UNArte și să termin studiile de la UNArte, că de ajuns acolo mai vedem cum mai e, dar după aceea când dai de examene și realizezi că trebuie să stai să și reții, să înveți, acolo e diferit!„, a precizat pentru aceeași publicație.

Sorana Darclee nu vrea să participe la petrecerile de Revelion

Sorana Darclee nu are de gând să urce pe scenă la concertele de Revelion. E de părere că acest tip de petreceri nu o mai caracterizează. Vedeta susține că s-a maturizat și nu mai are acea energie explozivă și disponibilitatea de merge în turnee.

„Nu am avut eu foarte multe tangențe cu petrecerile de Revelion, de altfel nici nu mă prea gândesc, în ultimul moment atunci, ce o fi, o fi. Dar îmi lipsesc, îmi lipsește agitația aceea. Nu știu cât aș putea să îi fac față, sinceră să fiu, pentru că și vârsta îmi permitea și energia de atunci, nu că ar fi energia mea mai mică acum, dar e mai matură, e mai așezată și atunci nu știu cât de zgubilitică aș putea să mai fiu și să fac toate acele drumuri și să rezist la toate acele emoții.„, a mai adăugat ea.

FOTO: Facebook/Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter