Culiță Sterp, la un pas să fie lovit de tren: "Am tras sperietura vieții!"

Publicat pe

Recent, Culiță Sterp a trecut prin momente terifiante, după ce a fost la un pas de a fi lovit de tren. Imediat după incident, artistul le-a povestit tulburătoarea experiență fanilor săi petrecută la o trecere la nivel cu calea ferată care nu era semnalizată nici cu barieră, nici cu lumini intermitente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a fost la un pas de o tragedie – puțin a lipsit să fie lovit de tren, din cauza faptului că trecerea cu calea ferată nu era semnalizată nici cu barieră și nici cu lumină intermitentă! Artistul a mărturisit că și-a revenit greu din șoc, atunci când a realizat că puțin a lipsit să… nu mai fie. De altfel, cântărețul nu este la prima experiență de acest gen. În 2012, atât el, cât și frații săi fiind la un pas de moarte.

Culiță Sterp, la un pas să fie lovit de tren: "Am tras sperietura vieții!"Culiță Sterp, la un pas să fie lovit de tren: "Am tras sperietura vieții!"

Culiță Sterp, la un pas să fie lovit de tren

Dat fiind că este un extrem de ocupat, viața artistului se desfășoară mai mult pe drumuri, iar uneori oboseala își poate spune cuvântul… Culiță Sterp le-a povestit recent fanilor săi de pe TikTok că puțin a lipsit să fie lovit de tren, la o trecere cu calea ferată nesemnalizată și fără barieră. La scurt timp, trenul a trecut cu viteză chiar prin fața lui!

Citește și: Povestea impresionantă a lui Beni, copilul crescut de familia lui Culiță Sterp: „Am fost la casa de copii, pe la 4-5 ani”

Citește și: Tatăl lui Culiță Sterp a fost arestat când mama Geta era însărcinată:„Nu era zi în care să nu plâng’

Citește și: Geta, mama lui Culiță Sterp, vorbește despre căsnicia cu tatăl copiilor ei:„Mi-a dat foc la…’

„Am tras sperietura vieții! Ați văzut vreodată, în viața voastră, trecere de cale ferată semnalizată așa?! Deci, bariere nu sunt și să nu meargă luminile! Acum a trecut trenul prin fața mea, de cinci secunde a trecut, eu cu mașină cu remorcă după mine.

Vai, viața mea, că numai înjur! Cum e posibil să nu fie semnalizată? Dacă tu nu pui barieră, măcar pune lumini roșii. Noroc că m-am asigurat. M-am oprit și m-am uitat stânga, dreapta și trenul glonț pe lângă mine.

Doamne ferește și apără! Dacă nu mă asiguram ce făceam? Știu că nu toate căile ferate au barieră, că mai sunt și fără barieră și trebuie să te asiguri tu, dar asta trebuia neapărat să aibă, erau 2-3 căi ferate una lângă alta și era cale ferată de viteză, trec trenuri de viteză. Luminile trebuie să meargă, nu mergea nici aia albă, dar aia roșie! Trebuia 100% să fie barieră sau ceva!', a povestit Culiță Sterp într-un video pe TikTok, la scurt timp după ce a trecut trenul prin fața lui.

Artistul, la un pas de moarte și acum 10 ani

Cu ceva timp în urmă, în cadrul unui vlog, Culiță Sterp a povestit despre un accident petrecut în 2012, care ar fi putut avea, de asemenea, consecinte dramatice. Atunci se întorcea de la mare și toți frații lui erau alături de el, iar faptul că artistul a adormit la volan era să le fie fatal. Mașina s-a făcut praf, și ei au ajuns la spital, cu picioare rupte, mâini rupte și bazinul fisurat.

„Am avut un accident toţi patru, acum cinci ani. Veneam de la mare cu microbuzul nostru… Eu conduceam, pe acolo, aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă, m-a luat somnul… S-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare.

Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap, dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă… A anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav…', a povestit Culiță Sterp.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter