Culiță Sterp, mesaj sfâșietor la un an de la moartea lui Ion Șmecheru: "Ne e dor de tine și de..."

Publicat pe

Culiță Sterp, copleșit de tristețe, la un an de când Ion Șmecherul, tânărul căruia artistul i-a construit o locuință, s-a stins din viață. Sterp și familia sa sunt profund îndurerați de moartea timpurie a bărbatului de 34 de ani, care a pierdut lupta cu dependența de alcool. La un an de la momentul dificil al morții ciobanului, Culiță Sterp a transmis un mesaj plin de emoție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp, copleșit de tristețe, căci în urmă cu un an, Ion Șemecheru’, tânărul căruia artistul de muzică de petrecere i-a construit o casă, s-a stins din viață, la data de 1 Decembrie, din cauza dependenței de alcool. La vremea aceea, vestea a căzut ca un fulger asupra lui Culiță și a familiei sale, care îl cunoscuseră pe sărmanul tânar și îi apreciau caracterul vesel.

Culiță Sterp, copleșit de tristețe din cauza morții lui Ion Șmecheru’

La un an de la trecerea în neființă a lui Ion Șmecheru’, Culiță Sterp și frații săi nu l-au uitat pe tânăr. Artistul și-a exprimat pe social-media dorul față de acesta, reamintindu-și momentele frumoase petrecute împreună.

Astăzi se împlinește un an de când nu mai e printre noi. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească-n pace. Ne e dor de tine, Ioane, și de starea pe care ne-o transmiteai prin glumele tale, când eram în preajma ta…„, a transmis Culiță Sterp, pe contul personal de Instagram.

Citește și: Culiță Sterp a primit încă o infracțiune la dosarul penal, după ce Poliția i-a recalculat alcoolemia din timpul accidentului. Ce riscă acum cântărețul

Citește și: Mama Geta, despre accidentul lui Culiță Sterp: „Am fost tare supărată, nu are nicio scuză”

Culiță Sterp, mesaj sfâșietor la un an de la moartea lui Ion Șmecheru: "Ne e dor de tine și de..."Culiță Sterp, mesaj sfâșietor la un an de la moartea lui Ion Șmecheru: "Ne e dor de tine și de..."

Citește și: Când a aflat Anamaria Prodan că o înșală Reghe: „Vuia tot orașul, iar amanta râdea”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Cristinei Dorobanțu și în ce relații a rămas cu fostul iubit: „Am învățat că dacă iubești și ești iubit ai totul' / EXCLUSIV

Ion Șemecheru’, răpus de dependența de alcool

Ciobanul Ion Șemecheru’ a devenit cunoscut utilizatorilor de pe social-media, după ce Culiță Sterp și frații săi au început să posteze clipuri cu acesta. Oamenii i-au apreciat din prima clipă simțul umorului, carisma și dezinvoltura și au devenit interesați de soarta bărbatului. Ion Șmecheru’ trăia în condiții precare, așa că Sterp i-a îndeplinit atunci un mare vis. Artistul i-a construit ciobanului o casă, în care și-ar fi putut duce zilele în tihnă. Din nefericire, Ion Șmecheru nu s-a bucurat prea mult de noua sa viață. Boala cu care se lupta, dependența de alcool, l-a răpus pe bietul cioban, înainte de vreme.

Mesajul lui Culiță Sterp, la moartea lui Ion Șemecheru’

Culiță Sterp și frații săi au încercat să îl scape pe Ion Șmecheru’ de acest viciu. Artistul a declarat că a avut mai multe discuții cu ciobanul pentru a-l convinge să renunțe la băutură. Din păcate dependența a fost mai puternică decât el.

Anul trecut, Culiță Sterp a relatat, cu sufletul îndurerat, maniera în care a murit Ion Șmecheru’.

Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut să îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu când ești dependent. El de o lună de zile era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolică și din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!„, dezvăluia Culiță Sterp pe Instagram.

Sursa FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter