Cum a acceptat Irina Fodor să prezinte Asia Express: "Eram cu inima frântă"

Publicat pe

Irina Fodor, prezentatoarea sezonului 4 Asia Express, a făcut dezvăluiri legate de show-ul de la Antena 1. Soția lui Răzvan Fodor a filmat timp de două luni pe traseul ‘Drumul Împăraților’. Amintim faptul că Irina Fodor a preluat ștafeta de la Gina Pistol, pentru a o înlocui în rolul de prezentoare. Dar ce a însemnat această experiență pentru Irina Fodor?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedeta a mărturisit că a fost nevoită să stea departe de familie mai bine de două luni în timpul filmărilor la Asia Express 4. La început, nu i-a fost deloc ușor pe meleagurile necunoscute din Turcia, însă aventura de care a avut parte a meritat tot sacrificiul. Irina Fodor a recunoscut că cel mai greu i-a fost să stea departe de soțul și fiica sa.

Cum a acceptat Irina Fodor să prezinte Asia Express

”A fost greu pentru că era o luptă care se dădea în mine, erau sentimente contradictorii, eram cu inima frântă că trebuie să plec două luni de lângă copil și de lângă soț și nu-mi imaginam cum ar putea fi astea două luni departe de ei, în același timp știam că nu o să spun ”Nu”, a declarat aceasta pentru Antena Stars.

Nici soțului său, Răzvan Fodor, nu i-a fost tocmai ușor să rămână singur. Prezentatorul tv i-a mărturisit în repetate rânduri că abia așteaptă se întoarcă acasă.

„@irina_fodor , nu vreau să pun presiune, dar noi suntem cam terminați fără tine…🥺#homealone #ziua5 #cesafacinaicesafaci ❤️', scria Răzvan Fodor pe Instagram.

Citește și: De ce s-a costumat Irina Fodor în prințesă otomană, la Asia Express 4: „Am vrut să…”

Citește și: Irina Fodor, dezvăluiri din culisele Asia Express 4: „Vă promit că o să râdeți mult”

Citește și: Bianca Rus, primele declarații despre divorț: „Am scăpat de un om violent”

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Roxana Nemeș la cununia civilă. A fost cumpărată la reduceri

Irina Fodor, despre Asia Express: „Am bătut sute de kilometri'

Cu siguranță, experiența Asia Express este una inedită și specială atât pentru concurenți, cât și pentru prezentatorul emisiunii. Irina Fodor a povestit că a bătut sute de kilometri și a vizitat 50 de locuri din Turcia.

„Turcia pe mine m-a uimit. Am bătut sute de kilometri, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. Nu cred că își face nimeni o vacanță în care să bifeze 50 de locuri diferite în Turcia.

„În total este un traseu de 7.000 de kilometri. Trebuie să vă imaginați ce înseamnă 7.000 de km. Este enorm. Turcia este o țară extrem de frumoasă cu foarte multe comori ascunse pe care noi le-am descoperit pe ‘Drumul împăraților”, a mai dezvăluit Irina Fodor.

Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor

După ce s-a aflat că Irina Fodor este cea care o înlocuiește pe Gina Pistol la Asia Express, sezonul 4, vedeta a avut o primă reacție.

‘Simpaticilor, pana data viitoare ASIA EXPRESS continua ramane pe maini bune 😊. Sa aveti un drum bun si sa va bucurati de aventura asta minunata Irina Fodor, Marius Damian și Oase 😊😘. O sa fiu cu ochii pe voi Asia Express 😁’, a scris Gina Pistol pe una dintre rețelele de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter