Cum a aflat Andreea Mantea că unul dintre foștii ei iubiți era însurat: "Mi s-au înmuiat picioarele"

Publicat pe

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România, dar puțină lume știe că vedeta a avut parte de o mare dezamăgire în dragoste. Bruneta a avut o relație cu un avocat în urmă cu ceva timp, iar când totul părea să fie incredibil de frumos, Andreea a aflat că bărbatul era căsătorit. Cum a aflat moderatoarea tv că, de fapt, era amantă?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În trecut, Andreea a cunoscut un avocat celebru din țară, fiind hotărâtă să formeze un cuplu cu el. Recent, prezentatoarea Tv a vorbit despre perioada în care a aflat că nu era iubită, ci amantă. Vedeta nu a stat pe gânduri și s-a despărțit de bărbat, dar modul în care a aflat că acesta căsătorit, este de-a dreptul halucinant.

Cum a aflat Andreea Mantea că unul dintre foștii ei iubiți era însurat: "Mi s-au înmuiat picioarele"Cum a aflat Andreea Mantea că unul dintre foștii ei iubiți era însurat: "Mi s-au înmuiat picioarele"

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Andreea Mantea a răspuns sincer la cele 40 de întrebări. Prezentatoarea TV a vorbit despre momentul în care a aflat că este amantă, iar bărbatul cu care avea o relație de câteva luni era, de fapt, căsătorit. Vedeta a povestit cum a reacționat și ce a decizie a luat după ce a aflat acest lucru.

Citește și: Soacra a convins-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea, tatăl fiului ei:”Urma să fie arestat”

Citește și: De ce nu a mers Andreea Mantea la Poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea:”M-au făcut să-l înțeleg”

Citește și: Cum a reacționat fiul Larisei Drăgulescu după ce a aflat că mama lui face videochat:„Nu am mai fi dus-o la fel de bine'

Citește și: Cum arată mama și sora Andreei Mantea.Asemănarea dintre ele este izbitoare

Andreea Mantea a aflat din presă că iubitul ei este însurat

Prezentă în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Andreea Mantea a răspuns sincer la toate întrebările. Vedeta a mărturisit o întâmplare surprinzătoare din trecutul ei, atunci când a aflat că iubitul cu care era de câteva luni, de fapt, era căsătorit. Andreea se iubea cu un avocat, iar totul părea să meargă foarte bine între ei, asta până când a aflat că este însurat. Vedeta a aflat de la o jurnalistă că ea era amantă, și nu iubită.

'Aveam o relație cu el de câteva luni, țin minte că eram la spălătorie, așteptam să îmi fie spălată mașina. M-a sunat o jurnalistă să mă întrebe ce părere am de faptul că iubitul tău și-a depus azi actele de divorț. Mi s-au înmuiat picioarele, nu puteam să stau pe bordură, nu puteam să respir', a spus vedeta în emisiune, potrivit Libertatea.ro.

Cum a reacționat Andreea Mantea la aflarea veștii?

Moderatoarea TV nu a stat pe gânduri și i-a luat hainele și i le-a aruncat la gunoi. De atunci, Andreea Mantea nu a mai vorbit cu bărbatul care a mințit-o. Totodată, bruneta a decis să renunțe la relația cu avocatul, chiar dacă el i-ar fi spus că era despărțit de soția sa.

'Am trecut de moment, l-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi. Din momentul în care am aflat că el m-a mințit, din secunda aia eu am renunțat la acea relație. Din acel moment, eu n-am mai stat cu omul ăla. El mi-a zis ulterior că eram despărțit de acea fată de 6 luni… băi omule, în ce lume trăiești?', a mai spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea agresată fizic de Cristi Mitrea

Andreea a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu luptătorul MMA Cristi Mitrea. Cei doi au un copil împreună, David. Prezentatoarea TV a vorbit despre chinurile la care a fost supusă, chiar în perioada în care era însărcinată.

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma. Poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme. Nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat.Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. ', a mărturisit Andreea Mantea.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter