Cum a ajuns Neti Sandu să fie hărțuită pe stradă, din cauza părului: "Nu am reușit în 27 de ani să-i conving"

Publicat pe

Neti Sandu face parte din echipa PRO TV de mai bine de 25 de ani. Cu toate astea, vedeta a stârnit multe controverse cu părul ei de păpușă. Multă lume a crezut că prezentatoarea tv poartă perucă, ajungând să fie trasă de păr pe stradă. Recent, Neti Sandu a vorbit despre pasiunea sa, dar și despre lucru cu care nu a reușit să convingă în tot acest timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebra prezentatoare și-a sărbătorit ziua de naștere de curând. Neti Sandu a împlinit 63 de ani, dar din cauza pandemiei de coronavirus, vedeta nu a mai organizat petrecere ca în anii trecuți. Chiar și așa, Neti și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familia sa.

Invitată într-o emisiune tv, Neti Sandu a vorbit despre situațiile neplăcute prin care a trecut din cauza oamenilor curioși să afle dacă poartă sau nu perucă. Realizatoarea rubricii Horoscop a fost hărțuită pe stradă pentru a-i fi verificată podoaba capilară. Dezvăluirile șocante făcute de aceasta.

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:”Câtă vreme am notorietate…”/ EXCLUSIV

Citește și: La 62 de ani, Neti Sandu spune adevărul despre operațiile estetice:”Pot să trăiesc cu mine așa!”

Citește și: Ce le-a pregătit Alexandra Stan fanilor:„Sunt prea puține femei care fac asta'

Citește și: Nicoleta Dragne continuă acuzațiile la adresa Mădălinei Pamfile:'Știam că mă minte pe față, asta m-a enervat'

Cum a ajuns Neti Sandu să fie hărțuită pe stradă

Neti Sandu nu s-a schimbat prea mult în ultimii ani, iar de curând, cel mai mare mister din jurul ei a fost coafura sa. Vedeta a vorbit despre acest lucru, făcând dezvăluiri inedite. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Neti Sandu a spus povestea din spatele coafurii pe care o poartă de nu mai puțin de 25 de ani. De-a lungul timpului s-a zvonit că poartă perucă, iar mulți stiliști au dorit să-i schimbe look-ul. „S-a oprit într-o zi o vecină și mă întreabă «Doamna Neti, vă rog eu, nu vă supărați pe mine. Doamnă, e părul dumneavoastră?». Și zic «Doamnă, mă știți de o mie de ani. Stau aici din 84. Nu ați fi remarcat că nu e părul meu?».

Ea nici nu se mai uita, voia doar să verifice mitul. A mai fost o filmare aici, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa… să vadă dacă e părul meu. Pe bune… Cum să faci așa ceva? Mai era și una la coadă la prăjituri. Eu nu am reușit în 27 de ani să-i conving că e părul meu', a povestit Neti Sandu. potrivit Libertatea.ro.

Neti Sandu, problemă delicată cu părul

Vedeta a mărturisit care este secretul podoabei sale capilare. Neti Sandu a declarat că nu îi place să îl lase lung, considerând că această coafură îi vine cel mai bine. Totodată, prezentatoarea TV a spus că părul ei negru se confruntă cu o mică problemă, și anume că acesta reține apă. „Nici nu trebuie să-l dau cu balsam sau să-i fac măști. Nu are nevoie de absolut nimic, eu nu-l dau cu fixativ, nu-l dau cu nimic. Mă cofează dimineața și eu nu mai dau cu peria pe el, pentru că nu e nevoie. Stă perfect, nu se mai mișcă și din acest motiv și pare perucă.

Că nu trebuie să-i fac absolut nimic. E o calitate anume de păr: păr sticlos, adică firul e tubular și reține apa și de aceea stă așa plin. După ce mă spăl pe cap și vreau să mă usuc, trebuie să folosesc două prosoape ca să scot apa din el, pentru că reține apa. După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți, a mai spus Neti Sandu, potribit Impact.ro.

Neti Sandu a avut nevoie de terapie

Vedeta de la PRO TV a recunoscut că s-a confruntat cu o mare problemă care a determinat-o să apeleze la terapeut. Neti Sandu avea un program încărcat și nu mai reușea să mai facă față sarcinilor de zi cu zi, așa că a ales să ceară ajutorul unui specialist. „M-am dus pentru că deja se acumulaseră prea multe. Eu aveam nevoie de un tonus, ca să vin în continuare. Erau multe lucruri care mă deranjau și atunci a trebuit să mă duc, să mai scap din ele sau să le așez pe unde trebuie.

Asta a fost mișcarea. (…) Mă duceam peste tot și toată e lumea prieten cu tine și te abordează. E foarte greu să ai un scut atât de puternic de apărare. Și îi spuneam (n.r.- terapeutului) că asta mă deranjează, că mă abordează prea familiar', a mai spus prezentatoarea TV.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter