Cum a câștigat Amalia Năstase primii bani. S-a făcut de râs la primul de muncă

Publicat pe

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, a făcut dezvăluiri despre primul ei loc de muncă. Vedeta tv a recunoscut că s-a aflat într-o situație stânjenitoare la vremea respectivă, cu toate că așa a reușit să-și câștige primii bani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Amalia Năstase este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, însă sunt puțini care știu care a fost primul job al acesteia. La începutul carierei, vedeta a avut parte și de experiențe neplăcute. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit că primul de muncă a fost unul part-time, la o firmă de asigurări. Atunci când a primit job-ul, Amalia nu știa nici să trimită un fax.

Cum a câștigat Amalia Năstase primii bani. S-a făcut de râs la primul de muncăCum a câștigat Amalia Năstase primii bani. S-a făcut de râs la primul de muncă

Am zis să fac part-time job. Când am ajuns acolo mi s-a spus să trimit un fax. Am zis, poftim? În ce sens să îl trimit, să îl duc undeva? Nu, să îl trimiți. A, zic, păi eu nu știu să trimit un fax', a povestit Amalia Năstase, în cadrul emisiunii „ShowBlitz' de la Antena 3.

Citește și: Amalia Năstase s-a trezit cu șobolani în curte: „Te poate mușca…”

Citește și: Cum arată vila în care locuiește Amalia Năstase: „E o casă atipică'

Citește și: Cosmin Natanticu a comentat evoluția Biancăi Drăgușanu la Asia Express: „A zis că e o prostie, că vrea să…”

Citește și: Cum s-a afișat Iulia Albu la metrou: „O parte din copilăria mea'

Cum și-a câștigat Amalia Năstase primii bani

De asemenea, vedeta de televiziune și-a amintit că primii bani i-a câștigat când i-a învățat pe copiii de la grădiniță limba engleză. După ce a terminat liceul, aceasta a început o afaceri cu sampling cu țigări, iar apoi a ajuns la firma de asigurări.

După ce s-a măritat cu fostul jucător de tenis, Amalia Năstase și acesta au început o afacere care s-a dovedit a fi extrem de profitabilă. Este vorba de un lanț de fast-food pe care l-au avut în Republica Moldova.

Făceam engleza cu nişte copii la grădiniţă. Aveam vreo 18 ani, nu mai ştiu, 16. După aceea tot pe 18 ani am făcut sampling cu ţigări. Ăsta a fost cel mai bănos de la vremea aceea şi apoi m-am angajat la o companie de asigurări.
Prima afacere mare pe care am făcut-o a fost licenţa unui lanţ de fast-food în Republica Moldova, cel mai cunoscut lanţ de fast-food', a mai spus Amalia Năstase.

Cum arată vila în care locuiește Amalia Năstase

Cum arată vila în care locuiește Amalia Năstase. Vedeta locuiește în acest moment într-o vilă de lux din București, alături de familia sa. Casa este împărțită pe mai multe etaje, are mai multe balcoane, dar și o grădină generoasă. Aceasta a specificat faptul că nu o deține și că plătește chirie pentru a putea locui în ea.

„La noi sunt patru dormitoare… în rest sunt camere. (…) Noi avem mult mai multe animale decât avem acum. Am avut două șinșile, un dihor, porci de Guineea. Acum avem trei câini și un papagal. Copiii trebuie să crească cu animale. Fetele erau disperate să aibă animale cât mai multe’, a declarat Amalia Năstase pe YouTube.

Aceasta a mărturisit faptul că nu are un loc preferat în interiorul casei, însă curtea extrem de spațioasă câștigă în fața dormitoarelor imense. Amalia Năstase a recunoscut că iubește să petreacă timpul pe terasă.

„Locul meu preferat din casă este curtea. Și pentru că am reușit să facem terasă, am reușit să o aranjăm în așa fel încât crezi că ești în parc… avem tiroliană, saltea’, a mai adăugat aceasta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter