Cum a reacționat fiica Anamariei Prodan când a aflat că Reghe are o altă relație: "Hai să vedem cum o dregem ca să nu..."

Publicat pe

Fiica Anamariei Prodan, Rebecca și sora ei, Sarah, l-au considerat pe Laurnețiu Reghecampf tatăl lor. Decizia antrenorului de a se despărți de mama lor le-a șocat extrem de tare. Cele două tinere au declarat că sunt dezamăgite de gestul lui Reghe. Rebecca, fiica cea mare a impresarei a avut o reacție surprinzătoare atunci când a aflat că acesta are o relație cu o altă femeie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a luat decizia de a se despărți de Anamaria Prodan după 15 ani de relație. Cei doi au un fiu împreună, dar acesta le-a crescut pe fiicele impresarei încă de când acestea erau foarte mici. Rebecca și Sarah au rămas șocate de decizia antrenorului.

Anamaria Prodan a demonstrat că este o femeie puternică, reușind să treacă peste aceste momente grele cu zâmbetul pe buze. Vedeta este susținută de copiii săi, în special de fiicele sale din prima căsătorie, Rebecca și Sarah. Cele două au avut o relație apropiată cu Reghecampf, iar după ce au aflat că acesta are o altă relație cu o altă femeie, au rămas profund dezamăgite.

Citește și: Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei:„Dacă eu îl cert pe Bebe…'

Citește și: Cine e influencerul cu care Anamaria Prodan s-a afișat în Dubai.Se cunoaște cu Paris Hilton

Citește și: Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose.Legătura neștiută dintre el și Nea Marin

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate:„A deschis ochii. E puțin conștient'

Cum a reacționat fiica Anamariei Prodan după ce a aflat că Reghe are o relație cu o altă femeie

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri inedite în podcast-ul lui Codin Maticiuc. Impresara a povestit cum a aflat de amanta lui Laurențiu Reghecampf, dar și cum au reacționat fetele sale. Fiica cea mare a Anamariei, Rebecca și noua iubită a antrenorului au vârste apropiate. În vârstă de 23 de ani, Rebecca i-ar fi spus lui Reghe când a aflat că acesta are o altă relație, că ar fi bine să ascundă acest lucru cât mai repede. De asemenea, impresara a declarat că toți prietenii fiicei sale o cunosc pe actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf.

Chiar și așa, antrenorul CSU Craiova nu a părut interesant de cuvintele spuse de fiica sa vitregă și a ales să își trăiască în continuare povestea de dragoste cu noua iubită. 'În condițiile în care copiii tăi au 23 de ani și iubita 29, trebuie să fii dement. Și ți-o mai și cunoaște toată lumea. Și anturajul lui fiică-ta. Din toate… Adică e jenant să te sune fata ta să îți spună, tata, dar știi că… Vezi că ai luat calul invers. Întoarce-te repede, hai să vedem cum o dregem ca să nu se afle. Și tu să arăți ca un dement, cumva, să mergi înainte… Tu nu doar că ne-ai pierdut pe noi, tu ți-ai pierdut direcția, dacă nu eram eu, era pierdut de ani de zile', a povestit Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan: „Reghe și-a pierdut familia. Nu mai e loc de împăcare”

Impresara a declarat oficial că se va desparte de Reghe. Vedeta a recunoscut că de un an de zile relația cu soțul ei este una rece și că vorbesc foarte rar. Mai mult, Anamaria Prodan a declarat că noua iubită a lui Reghe este însărcinată. Agentul FIFA a mărturisit că încă soțul ei i-a cerut să renunțe la numele de Reghecampf.

Eu am aflat prima dată de divorț de la un polițist. El mi-a spus că Reghecampf divorțează. M-a oprit aproape de casă și mi-a spus ce a apărut în presă. Eu nu am primit actele de divorț, probabil trebuie să le primesc. Noi vorbim foarte rar. Până la acea veste noi, familia, am fost ceva unic. Pentru mine nu este loc de împăcare. Pentru mine un om nu poate să-și trădeze familia și copii. Când ți-ai pierdut familia te-ai pierdut pe tine și de tine.', a spus Anamaria Prodan în emisiunea La Măruță.

Anamaria a exclus posibilitatea de a se împăca cu Reghe

După ce, ani de ani, a susținut că iubirea lor este extrem de puternică, Anamaria Prodan a acceptat faptul că ea și soțul ei vor divorțat. După ce s-a aflat că antrenorul are o relație cu o altă femeie și urmează să devină tată peste câteva luni, Anamaria a declarat că nu mai există cale de împăcare între ei doi. Mai mult, fiica Ionelei Prodan a mărturisit că ea a luptat pentru a remedia problemele din cuplu.

Pentru mine s-a terminat, urăsc trădarea mai mult ca orice! Divorțul va merge înainte! Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele Reghecampf. Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan.Când voi avea o relație cu cineva nu va mai fi român. Nu mai vreau… Vreau să mă îndepărtez de România’, a mărturisit Anamaria Pordan.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter