Cum a reacționat Roxana Blenche după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite: "A fost un adversar de temut"

Publicat pe

Marea finală Chefi la cuțite s-a încheiat aseară, iar marele câștigător a fost Ionuț Belei. Tânărul s-a luptat cu Roxana Blenche și cu Maria Șandru, pe care, în final, a reușit să le învingă. Iată cum a reacționat Roxana Blenche când a aflat că Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sezonul 8 al show-ului Chefi la cuțite a fost unul plin de premiere, una dintre ele fiind faptul că au fost două femei în finală – Roxana Blenche și Maria Șandru. Din păcate însă, speranța lui chef Florin de a aduce pentru prima oară pe primul loc o femeie nu s-a materializat, competiția fiind câștigată de Ionuț Blenche.

Lupta a fost acerbă, iar concurenții au luptat pentru marele premiu până în ultima secundă, ajutați de colegii lor de competiție, care și-au pus tot talentul în joc, la rândul lor.

Cum a reacționat Roxana Blenche după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite: "A fost un adversar de temut"Cum a reacționat Roxana Blenche după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite: "A fost un adversar de temut"

Roxana Blenche, reacție neașteptată când a aflat câștigătorul chefi la cuțite

Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche au pregătit un starter, un fel principal și un desert, iar dish-urile lor au fost jurizate de cei mai celebri chefi din România. La final însă, deși toate preparatele și, cu predilecție, deserturile – o altă premieră în istoria Chefi la cuțite – au fost apreciate, cel care s-a detașat a fost Ionuț Belei.

Roxana Blenche a dat dovadă de fair-play până la capăt, îmbrățisându-și și felicitându-și adversarul.

„Îl felicit pe Ionuț. A fost și este un bucătar extraordinar. A fost un adversar de temut. Asta este o competiție, nu trebuie să fim triști. Nu trebuie să fim triste nici eu, nici Maria. Trebuie să fim la fel de pozitive fiindcă am ajuns până în finală, am fost toți trei în finală. Da, a câștigat Ionuț, dar și eu mă simt o câștigătoare din simplul fapt că am ajuns până aici', a dezvăluit Roxana Blenche, la scurt timp după ce a aflat că Ionuț Belei a câștigat sezonul 8 al competiției Chefi la cuțite.

Maria Șandru nu a fost însă la fel de convinsă că Ionuț merita să câștige, deoarece la proba de desert a prezentat o rețetă pe care a mai folosit-o în competiție. Juriul format, printre alții, din Iosif Ștefănescu, Antonio Passarelli, Marian Cernat, Michael Passarelli, Nicolai Tand, Andreea Moldovan, Dexter Chef, Orlando Zaharia, a decis însă altceva.

Citește și: Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite 2020. A izbucnit în plâns la TV! Primele declarații: 'Chef Sorin îți mulțumesc din suflet'

Citește și: Cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020. Ionuț Belei a câștigat premiul de 30.000 de euro

Citește și: Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro

Citește și: Cum arăta Roxana Blenche, înainte de Chefi la Cuțite. Era blondă și se îmbrăca sexy

A început să gătească în facultate

Roxana Blenche a venit la Chefi la cuțite decisă să câștige competiția și i-a încântat cu un preparat special, care i-a adus cele 3 cuțite. La fel ca și Ionuț Belei, care, la bază, e electrrician, și Roxana Blenche s-a pregătit pentru altă profesie. Pe parcursul competiției însă, Roxana a dovedit din plin că își merită locul în finală. Din păcate însă, nu a fost să fie ea prima femeie care să câștige titlul de Chef în cadrul competiției.

La doar 27 de ani, Roxana Blenche de la Chefi la cuțite este chef într-un restaurant din Capitală, iar preparatul ei nu a înșelat așteptările juraților, care, deși i-au adus și câteva critici, i-au lăudat preparatul – delicioasă rețetă de piept de rață cu vin roșu. Ulterior, tânăra le-a povestit celor trei șefi că nu este la prima participare la un concurs, chiar dacă această competiție i-a dat cele mai mari emoții.

Inițial, cursul vieții Roxanei Blenche a fost altul, tânăra pregătindu-se să devină inginer zootehnist. Întâmplarea a făcut ca, în 2015, pe când era studentă în anul patru la Cluj-Napoca, să obțină un post de bucătar în restaurantul Michel Pascale, din Baia Mare. Extrem de pasionată și-a urmat vocația, în timp acumulând experienţă în restaurante ca Cezanne, La Strada Bistronomie sau Maize, dar și în străinătate. Acum este head chef la Melt Restaurants și participă la competiții internaționale de cooking.

„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist.

Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas', a povestit Roxana Blenche de la Chefi la cuțite într-un interviu pentru TrendsHRB.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter