Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme și ce dietă ține acum: „Evit la maximum...” / EXCLUSIV

Publicat pe

De-a lungul timpului, Corina Dănilă a demonstrat că reușește să facă tot ceea ce-și propune. Chiar și atunci când a venit vorba despre greutate. După ce kilogramele în plus i-au provocat probleme la nivelul coloanei și a articulaţiilor, a hotărât că e timpul pentru o schimbare radicală. Actrița spune că nu a apelat niciodată la o dietă, însă recunoaște că a urmat un program strict sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie și fizioterapie. Iată cum arată meniul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Faptul că ești permanent în atenția publicului te „obligă și la anumite eforturi/concesii/renunțări. Știu, de exemplu, că în urmă cu trei ani ai slăbit nu mai puțin de 20 de kilograme. Cum reușești să te menții? Ne poți spune detaliat ceregim ții? Ce eviți sau ce reguli respecți?

Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide! Întotdeauna este ceva care forţează organismul, şi asta poate avea repercusiuni, în timp. În plus, poate să apară efectul yo-yo. Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate, şi că am urmat un program strict sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie. Încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos.

Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme și ce dietă ține acum: „Evit la maximum...' /  EXCLUSIVCum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme și ce dietă ține acum: „Evit la maximum...' /  EXCLUSIV

Am învăţat să mănânc atunci cand îmi este foame, puţin şi destul de des. Evit la maximum produsele procesate, zahărul, prăjelile, iar farfuria mea conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale: carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, conopidă, broccoli, dovlecei, ceapă, ciuperci, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie. Mănânc fructe, aşa că îmi iau fructoza direct din ele. Toate astea, combinate cu mişcare. Fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să merg în ritm alert, în plan înclinat. Şi fac seturile de exerciţii specifice pentru coloană, pe care mi le-am însuşit de ceva vreme.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Corina Dănilă, după ce a renunțat la telenovele. Are 49 de ani

Citește și: De ce boală suferă Corina Dănilă:„Este o afecțiune care se declanşează pe fond emoţional'

Citește și: Nico a fost infectată pentru a doua oară cu COVID-19:„Mi-am făcut acasă 3 teste…'

Citește și: Oana Roman, despre speculațiile că s-ar fi despărțit de Marius Elisei:„Mai avem și noi momente aiurea'

Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme și ce dietă ține acum

Pe pagina ta de socializare am văzut că apelezi, din când în când și la proceduri non-invazive de înfrumusețare. Despre operațiile estetice ce părere ai? Ești pregătită, la un moment dat, și pentru asta?

Nu am recurs la intervenţii chirurgicale, însă nu sunt împotriva lor. Nu sunt împotriva reparaţiilor pe care le poate face zona de chirurgie estetică şi probabil că voi apela şi eu la ele. Când va fi cazul!

Ce schimbări a adus pandemia în viața Corinei Dănilă

Ce schimbări a adus în viața ta pandemia pe plan profesional și nu numai? Cât de tare te-a afectat această distanțare socială, faptul că am fost cu toții izolați în bula proprie?

În fiecare zi din această perioadă pe care o traversăm cu toții, începem să conștientizăm că se pot întâmpla lucruri despre care nu știm suficient și pe care nu le putem controla noi, ca specie umană. Cred că trebuie să fie o perioadă de învățare pentru fiecare dintre noi, să trecem prin necunoscut și să ne stăpânim sentimentele de tristeţe, de panică sau anxietate, care pot fi copleșitoare, firesc. Ştiu că zilnic traversez un amestec de frustrare, revoltă, supărare, tristeţe… dar și de acceptare, recunoștință și speranță. Și iau fiecare zi pe rând. Moment cu moment. Respir, mă descarc, așa încât să merg la televiziune şi la teatru, să dăruiesc semenilor o bucată din sufletul meu…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Instagram, PR

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter