Cum arată Adriana, soția lui Dan Petrescu, la 44 de ani. A petrecut de ziua ei cu proaspăt divorțata Raluca Zenga

Publicat pe

Adriana Petrescu și-a petrecut ziua de naștere ca o regină. Soția lui Dan Petrescu a sărbătorit cu mare fast pe o barcă de lux. Pe seară, Adriana și cei dragi s-au mutat la un restaurant excluisivist din Dubai. De ziua ei, soția antrenorului Dan Petrescu s-a simțit ca o adevărată regină. A avut parte de o petrecere luxoasă și a primit fel și fel de cadouri din partea prietenilor ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Și-a început ziua pe un yacht, alături de soțul, fiica ei, dar și câțiva prieteni apropiați, precum Raluca Zenga. La lăsarea serii, petrecăreții s-au mutat la un restaurant de lux din Dubai.

Cum arată Adriana, soția lui Dan Petrescu, la 44 de ani. A petrecut de ziua ei cu proaspăt divorțata Raluca ZengaCum arată Adriana, soția lui Dan Petrescu, la 44 de ani. A petrecut de ziua ei cu proaspăt divorțata Raluca Zenga

Adriana Petrescu a fost îmbrăcată într-o rochie lungă, bleu, de vară, cu un decolteu generos. Prietena ei, Raluca Zenga, a ales o rochie albă, mulată și transparentă.

Adriana Petrescu a primit o mulțime de cadouri, dar și buchete de flori de-a dreptul impresionante. După ce petrecerea s-a mutat la restaurant, Adriana a s-a schimbat într-o rochie de seară strălucitoare, scurtă și de culoare neagră.

Adriana Petrescu este alintată „Victoria Beckham de România”!

Atunci când nu reușește să ajungă la sală, Adriana improvizează în propria casă și își face antrenamentele intense fără nici un stres. Iar acest lucru se vede!

„Sportul este esențial în viață mea și încerc să îl practic pe cât des posibil, chiar și atunci când sunt în vacanță, într-un alt oraș sau într-o altă țară. E un stil de viață, o obișnuință și nu mi se pare deloc înțelept să inventezi tot felul de scuze că să nu faci mișcare.

Toți suntem obosiți, toți avem zile grele, dar dacă ne dorim cu adevărat găsim timp măcar pentru câteva exerciții, o alergare ușoară sau o serie de abdomene. Sportul nu doar te face să arăți mai bine, dar te face să te simți mai bine’, a declarat soţia lui Dan Petrescu, în urmă cu mai mult timp.

A intrat în lumea modeling-ului încă de la 16 ani, motiv pentru care a fost nevoie să își mențină forma fizică trasă prin inel. Și deși unii cred că femeia de afaceri se menține atât de bine datorită operațiilor estetice, Adriana Petrescu susține că intervențiile pe care și le face sunt doar de tipul îngrijirii și întreținerii pielii feței și nimic mai mult.

Citește și:

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: „Am dus-o dincolo de nori’

Cristina Cioran are un nou iubit. Cine este bărbatul: „Locuim împreună de când ne-am cunoscut

Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!’

„Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Că să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineaţa, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei consum multă, multă apă. Cremele, serumurile şi măştile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu’, a mai adăugat ea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter