Cum se simt fiica și soțul Sandrei Stoicescu, infectați cu COVID-19. Primele poze din izolare

Publicat pe

Fiica Sandrei Stoicescu și soțul ei sunt pozitivi pentru COVID-19. Din fericire, Sandra nu a contractat virusul, se simte bine și poate avea grijă de ei. Din fericire, starea de sănătate a fetiței și a tatălui ei se îmbunătățește de la o zi la alta și din clipurile postate pe Instagram de către Sandra putem observa că se simt bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sara Maria Francesca, fiica Sandrei Stoicescu, în vârstă de 1 an și 5 luni, a contractat COVID-19, iar acum este la izolare, alături de tatăl ei, aflat în aceeași situație. Vedeta de televiziune, care momentan a ieșit negativ la test, trece prim momente grele, în condițiile în care are în grijă doi bolnavi infectați cu noul coronavirus, dar frumoase, după cum spune ea.

„Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă.

Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…) Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut.

Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. (…) Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea', a povestit Sandra Stoicescu în mediul online, zilele trecute.

Sandra Stoicescu, singura din familie care nu e infectată cu COVID-19

Pe 18 decembrie, Sandra Stoicescu dezvăluia pe contul ei de socializare că soțul ei, Sergiu Constantinescu, are COVID-19. Din nefericire însă, și fiica lor, micuța Sara, s-a îmbolnăvit, iar vedeta de televiziune s-a izolat alături de familia ei.

„Și a venit și acel moment. Începând de astăzi sunt ceea ce, sec și impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, soțul meu, a primit un rezultat care certifica ceea ce știam despre el de când îl cunosc: că este pozitiv. Eu, că doar nu degeaba lucrez la știri, sunt negativă însă regulile sunt reguli pentru toată lumea: sunt contact direct deci ne izolăm împreună, că familie. E poate un semn al destinului că, după un an nebun cum nu am mai trăit niciodată, sărbătorile chiar sunt un moment care trebuie trăit în familie, alături de cei mai dragi oameni.

Izolarea fizică nu înseamnă decât lipsa contactului cu cei din afara familiei noastre. Voi rămâne conectată la tot ceea ce înseamnă știrile zilei, voi continua acest minunat demers numit Ajut Eu până la final și, cu ajutorul celeilalte familii ale mele, [Observator], voi rămâne #deneoprit în ceea ce privește meseria mea de jurnalist. Povestea mea, povestea ta, povestea noastră continuă…', a scris Sandra Stoicescu pe Instagram.

Între timp, Sandra Stoicescu a postat pe Instagram o serie de filmulețe în care se joacă în curte cu fetița și pare că micuța se simte tot mai bine și este pe drumul cel bun spre vindecare.

Și soțul Sandrei pare că se simte bine și o dă în leagăn pe fetiță sau se joacă împreună cu ea prin casă, semn că simptomele COVID-19 încep să dispară încet, încet.

Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:„Am dus-o dincolo de nori'

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: „Sunt partener alături de…” / EXCLUSIV

Citește și: Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!”


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter