Cum arăta Ana Porgras de la Surivor fără intervenții estetice

Publicat pe

Ana Porgras de la Survivor a fost una dintre gimnastele care au adus medalii importante pentru România la marile competiții internaționale. Acum, tânăra s-a retras din activitatea sportivă, așa că s-a reprofilat și a devenit manichiuristă. Între timp și-a făcut și intervenții estetice. Iată cum arăta înainte și cât de schimbată este.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a retras din activitate, s-a schimbat mult și din punct de vedere fizic. S-a transformat dintr-o fetiță timidă într-o femeie stăpână pe sine și pe puterea ei de seducție. Postează adesea imagini incendiare, pe conturile ei de pe rețelele de socializare. În copilărie, nici nu visa să ajungă în punctul în care a ajuns viața ei acum.

Familia ei era foarte săracă, din Bârlad. Adesea, părinții erau nevoiți să îi dea Anei și porția surorii ei mai mari, ca să poată mânca suficient înaintea antrenamentelor. După ce s-a retras din gimnastică, mulți au fost uluiți de noua înfățișare a fostei campioane.

Cum arăta Ana Porgras de la Surivor fără intervenții esteticeCum arăta Ana Porgras de la Surivor fără intervenții estetice

Cum s-a transformat Ana Porgras de la Survivor: și-a făcut intervenții estetice

Dacă atunci când evolua pentru echipa României, Ana era o fată blondă și timidă, acum pare o veritabilă divă. Brunetă, cu un corp senzațional, noua Războinică nu se ferește să își expună formele în fotografii senzuale, postate pe internet.

„M-am schimbat, dar sunt foarte mulţumită de modul în care arăt. Pot să spun doar că sunt aceeaşi fată timidă, doar că viaţa te învaţă să fii mai îndrăzneţ. Pot să zic că cea de acum este adevărata Ana, deşi m-am schimbat inclusiv la nivel psihic', mărturisea Ana, în 2017, pentru un blogger american, conform click.ro.

Citește și:

Cine este Ana Porgras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la Survivor

Cum a ajuns Ana Porgras, campioană mondială la gimnastică artistică, să lucreze ca manichiuristă

Detalii neștiute despre relația dintre Zanni și Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor

Ana Porgras, primele declarații despre participarea în emisiune

Tânăra de 27 de ani este pregătită acum să înfrunte jungla din Republica Dominicană, pentru a demonstra că și femeile pot supraviețui în condiții greu de imaginat, la Survivor.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic.Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor’, a declarat Ana Porgras.

Detalii neștiute despre relația dintre Zanni și Ana Porgras

Ana Porgras este o celebră gimnastă, care a câștigat peste zeci de medalii de-a lungul carierei sale. Bruneta este pregătitiă acum să facă parte din echipa Faimoșilor, de la Survivor, reality-show care este cea mai mare provocare din viața ei de până acum.

Dacă majoritatea concurenților se cunosc pentru prima dată în cadrul competiției, se pare că Ana Porgras este deja foarte apropiată de unul dintre concurenți.

O fotografie cu bruneta și Zanni circulă pe internet, iar cei doi par foarte apropiați. Ana Porgras este surprinsă în timp ce îi vopsește părul Faimosului, potrivit wowbiz.ro. Între cei doi concurenți ar exista strict o relație de prietenie, dar mai multe detalii vor da chiar ei, la Survivor România 2021

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter