Fiul solistei Doina Ghețu și-a tatuat pe piept chipul fratelui mort. Tragedia din spatele acestui gest

Publicat pe

Carmen Doina Ghețu, o cunoscută solistă din Galați, are o poveste de viață impresionantă. În urmă cu doi ani, unul dintre băieții ei a murit din cauza unui cancer galopant, iar fratele lui și-a tatuat chipul lui pe piept pentru a-i onora astfel amintirea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cuplul de artiști Carmen Doina și Ilie Ghețu au trecut, în urmă cu doi ani, printr-o durere fără margini. Băiatul lor cel mic, Ioan Eduardo, s-a stins din viață la doar 25 de ani, după o lungă și nedreaptă luptă cu o boală nemiloasă, cancerul abdominal.

Fiul solistei Doina Ghețu și-a tatuat pe piept chipul fratelui mort. Tragedia din spatele acestui gestFiul solistei Doina Ghețu și-a tatuat pe piept chipul fratelui mort. Tragedia din spatele acestui gest

Eduardo a avut cancer abdominal, sunt foarte puține astfel de cazuri, cam 27, în Europa, a fost tratat de cei mai buni medici din Italia, dar fără rezultate. Am organizat și un spectacol cu mulți artiști, pentru a face rost de suma de 150.000 de euro, care îi putea salva viața. Dar, atât a fost menirea lui pe Pământ. Poate că e mai bine că l-a luat Dumnezeu, ca să scape de dureri, vedeam cum îi crapă carnea, tumoarea abdominală crescuse enorm', a declarat Carmen pentru impact.ro.

Citește și:

Ionuț Ungureanu, fost concurent la Mireasa, dezvăluiri șocante: „Fetele mă plăteau ca să mă întâlnesc cu ele”

Dinu Iancu Sălăjanu are COVID-19. Ce simptome are artistul și cum se simte

Mihai Bendeac, adevărul despre lupta cu depresia: „Au fost situații în care am cerut ajutor”. Care este relația sa cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Doina i-a dedicat fiului pierdut o melodie

Carmen Ghețu i-a dedicat o melodie fiului plecat mult prea devreme din această lume: 'Am filmat clipul piesei 'Vorbește lumea', atât în cabinetul meu de jurist, cât și în camera lui, care a rămas neschimbată. Sunt toate pozele lui adunate, e un adevărat altar. Dimineața îmi fac acolo rugăciunea, rog și arhanghelii să ne vegheze. (…) Merg des la cimitir, acolo îmi vărs of-ul. Cred că există o lume paralelă, din păcate noi nu-i putem vedea', a mai spus solista.

Carmen mai are un fiu, stabilit în Spania, pe Alexandru Irinel, în vârstă de 35 de ani: 'Alex mă sună mereu, ne dăm rețete prin telefon. Alex și-a tatuat pe piept chipul fratelui, după o poză dragă nouă, din mare dragoste și din respect, în același timp.”.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter