Cum arată acum Bigi, fiul cel mic al lui Michael Jackson. Are 19 ani și apare rar la TV

Publicat pe

O persoană foarte discretă din fire, Bigi, fiul cel mic al lui Michael Jackson a acceptat să vorbească în cadrul unei emisiuni, nu doar despre celebrul lui tată ci pentru a trage un semnal de alarmă privind schimbările climatice care afectează decisiv în prezent toate țările de pe glob.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bigi Jackson fiul cel mic al lui Michael Jackson, botezat Prince Michael Jackson al II-lea și alintat Blanket, a apărut la TV pentru a le cere liderilor mondiali să ia măsuri rapide în privința schimbărilor climatice. Băiatul are acum 19 ani și este foarte preocupat de soarta planetei care ne este casă.

Cum arată acum Bigi, fiul cel mic al lui Michael Jackson. Ce a declarat la TV

Înaintea summitului COP26 al Națiunilor Unite, Bigi, fiul cel mic al lui Michael Jackson, a spus luni la Good Morning Britain:

„Cred că este important să conștientizăm cu toții ce se întâmplă. Și cred că avem ceva de muncă, dar generația noastră știe cât de important este', a precizat adolescentul.

Inevitabil, Bigi, fiul cel mic al lui Michael Jackson a primit și întrebări despre celebrul lui tată, dar nu a dezvoltat foarte mult subiectul, preferând și de aceasta dată să fie discret.

Sunt multe chestii mișto aici. Există multă istorie în această casă și în studioul acesta', a explicat el despre complexul Hayvenhurst al familiei. „Despre asta era el. Asta dorește fiecare dintre noi: să facă lucruri de care oamenii se pot bucura și, sperăm, să le îmbunătățească viața.', a completat tânărul.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Paris, fiica lui Michael Jackson, la 23 de ani

Citește și: Drama neștiută din spatele melodiei Billie Jean

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea de fostul soț:„Mi-a pus pistolul la cap și…

Citește și: Ce plan ar fi pus la cale mama lui Gabi Bădălău să scape de Bianca Drăgușanu.O implică pe Claudia Pătrășcanu

Cum și-a educat Michael Jackson copiii

Așa cum povestea în trecut Paris Jackson, fiica muzicianului, care are acum 23 de ani, Michael le-a arătat copiilor săi că există și altceva în afară de lumea opulentă în care s-au născut.

Tatăl meu s-a priceput foarte bine la a se asigura că suntem culți, că suntem educați, și nu doar la a ne arăta strălucirea și glam-ul, cum ar fi statul prin hoteluri, locuri de cinci stele', a spus ea.

Presa a avut acces în reședința familiei Jackson cu ocazia unei petreceri de la Halloween dată de Prince, fratele mai mare al lui Bigi, fiul mai mic al lui Michael Jackson, cu scopul de a strânge fonduri pentru Heal Los Angeles Foundation.

Mergând pe urmele tatălui său în ce privește filantropia, Prince a făcut voluntariat pentru această organizație încă de când era la facultate și s-a parteneriat cu ei în repetate rânduri pentru a-i ajuta pe cei nevoiași.

Bigi, mezinul lui Michael Jackson a fost născut de o mamă surogat, a cărei identități nu a fost niciodată dezvăluită. El avea doar 7 ani în iunie 2009, când Michael a murit, la doar 50 de ani.

Apariția televizată de săptămâna aceasta este prima pentru el, care s-a menținut departe de atenția publică și nu este activ nici măcar pe rețelele sociale.

Cum a murit Michael Jackson

În după-amiaza zilei de 25 iunie 2009, Michael Jackson a suferit un stop cardiac la casa închiriată din Holmby Hills, Los Angeles. A fost găsit cu pulsul scăzut de către medicul personal, însă încercarea de a-l resuscita a eșuat.

Echipa de paramedici a primit un apel la 911 la ora 12:22 p.m. (ora locală), ajungând la fața locului după trei minute și șaptesprezece secunde.

A fost raportat că acesta nu respira și au fost făcute manevre de resuscitare cardiopulmonară la fața locului,[106] apoi au dus pacientul, care intrase în comă, la Centrul Medical UCLA.

Decesul a fost declarat în jurul orei 14:26 (ora locală) în aceeași zi. Autoritățile au programat o autopsie, presa făcând multe speculații în legătură cu cauza morții.

Funeraliile au avut loc pe 7 iulie 2009 în Los Angeles, familia lui participând la o ceremonie privată organizată în cimitirul Forest Lawn, iar la Staples Center a avut loc omagiul public.

Sicriul a fost prezent în acest loc pe tot parcursul ceremoniei ce a fost urmărită de peste 2.5 miliarde de oameni din întreaga lume, însă nu se cunoaște încă locul exact al înmormântării.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter