Cum arată casa în care locuiește Zarug de la Asia Express: "Cred că e mai mult decât o casă, aici e o colivie"

Publicat pe

Cum arată casa în care locuiește Zarug de la Asia Express. Multă lume cunoaște faptul că Zarug este un om extrem de creativ. Acesta și-a amenajat casa după bunul său plac, inspirându-se din călătoriile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. El le-a arătat fanilor locul în care se refugiază de grijile cotidiene, declarând că cel mai mare regret al său este că nu are un balcon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa în care locuiește Zarug de la Asia Express. Zarug a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți din sezonul patru al competiției Asia Express de la Antena1. Acesta a atras simpatia publicului datorită personalității sale efervescente, dar și a creativității de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Recent, el și-a arătat casa fanilor săi de pe rețelele de socializare, declarând că și-a amenajat-o de unul singur.

Acesta a mai spus că în copilărie, camera sa nu era foarte expresivă deoarece o amenajase mama sa. Acum, el a reușit să își organizeze lucrurile după bunul său plac.

Citește și: De ce s-au certat Zarug și Francesco, fiul Patriziei Paglieiri, la Asia Espress:„L-aș fi omorât dacă…'

Citește și: Zarug, devastat după Asia Express:„Am înlemnit, două săptămâni am plâns'

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a vaccinat împotriva COVID-19:„Nu vă mai luați după zvonuri!'

Citește și: Nasrin Ameri o dă în judecată pe Simona Hapciuc pentru că a bătut-o, în baia de la Antena Stars:„Are vânătăi pe…'

Cum arată casa în care locuiește Zarug de la Asia Express

Cum arată casa în care locuiește Zarug de la Asia Express. Fostul concurent al showului de la Antena1 le-a arătat fanilor săi cum arată apartamentul în care își petrece cea mai mare parte a timpului. Acesta a arătat câteva dintre obiectele fără de care nu ar putea trăi. Printre ele se numără și un tablou pe care l-a primit cadou de la iubitul său. Acesta a dezvăluit că îl ia cu el peste tot pe unde merge, inclusiv la Paris.

Zarug a mai spus că deseori se gândește să își schimbe culorile pereților deoarece este o persoană care se plictisește extrem de repede. Mai mult decât atât, el recunoaște că de multe ori ar vrea să schimbe ușile și geamurile.

„Din casa mea nu lipsește niciodată… praful', a spus Zarug răzând.

uință după bunul său plac, inspirându-se din locurile pe care le-a vizitat de-a lungul anilor. Designerul are un singur regret în ceea ce privește frumosul apartament, faptul că nu are balcon.

„Cred că mai mult decât o casă, aici e o colivie sincer. Aici mă refugiez de lume. Sunt eu cu mine, cu muzica mea, cu parfumurile, tot', a spus Zarug.

„În perioada adolescenței, camera mea era destul de impersonală'

Acesta a vorbit pe scurt și despre perioada adolescenței. Se pare că la acea vreme, el nu locuia într-o cameră peste care să își fi pus amprenta personală. El a mărturisit că mama sa a fost cea care s-a ocupat de amenajarea spațiului său personal.

„Îmi amintesc o bibliotecă. Era pe tot peretele, ceea ce nu era greu, fiind camerele mici. Era înglobat și televizorul. Aveam un elefănțel cu trompă-n sus cu care mă jucam permanent. În perioada adolescenței, camera mea era destul de impersonală. Maică-mea și-a impus foarte puternic gustul ei. A fost expresia voinței ei', a spus el despre camera copilăriei sale.

Sursă foto: Captură ecran și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter