Cum arată și cu ce se ocupă acum Anemona de la ASIA. Are un fiu în vârstă de 5 ani

Publicat pe

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Anemona de la A.S.I.A. Anemona a fost una dintre cele mai iubite cântărețe din trupa A.S.I.A. Ea a renunțat complet la sfera muzicii și a început o nouă carieră. Și pe plan sentimental au avut loc mai multe schimbări, iar în acest moment, diva este mama unui băiat în vârstă de 5 ani. Iată și alte schimbări pe care le-a făcut vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Anemona de la A.S.I.A. Trupa A.S.I.A. a cunoscut un adevărat succes în urmă cu aproape 20 de ani. Deși la vremea respectivă câștigau sume incredibil de mari din concerte, fetele au decis să meargă în direcții diferite. Anemona și-a schimbat atât aspectul fizic, cât și pasiunile, iar în acest moment este de nerecunoscut!

Aceasta are cu totul o nouă profesie în acest moment. Mai mult, a renunțat la părul șaten și a optat pentru un blond platinat, care îi vine absolut superb!

Citește și: Antonia, mesaj pentru cei care îi amenință familia în social media:„Faptul că ai putut să scrii așa ceva, pentru mine e…'

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez.E cu 24 de ani mai tânără decât el

Citește și: Roxana Iliescu, mărturisiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu:„În ultima discuție, mi-a făcut o promisiune

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Anemona de la A.S.I.A

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Anemona de la A.S.I.A. Anemona Niculescu a renunțat complet la lumina reflectoarelor și s-a dedicat altor proiecte personale. Aceasta este specialist în nutriție și detoxifiere, a ocupat un post de lector la Universitatea Hyperion și a oferit și lecții de canto o perioadă.

„Sunt profesor doctor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secţia Actorie, unde predau actorie împreună cu Maia Morgenstern şi Tache Florescu. Anul trecut am predat şi canto.', a declarat ea pentru Click.ro.

Ba mai mult, din când în când, aceasta cochetează și cu actoria. Curând, ea va juca într-un serial care promovează valorile românești. Este foarte încântată de această reușită și se bucură enorm că face parte dintr-un asemenea proiect.

Voi juca într-un film serial, al cărui scenariu tocmai l-am terminat de citit şi despre care vă pot spune că este minunat şi că promovează România, tradiţia şi valorile româneşti, fiind un periplu prin ultimii 2000 de ani de istorie, de la Decebal încoace, fiind un prilej de a arăta frumuseţile României şi resursele ei minunate.', a adăugat ea.

Are un fiu în vârstă de 5 ani

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu par a fi tocmai roz. Anemona de la A.S.I.A. a avut o relație timp de 2 ani, însă a luat final. Ulterior, ea a cunoscut un nou bărbat, care i-a oferit și un copil. Din păcate, cuplul nu a rezistat prea mult timp, iar în acest moment, diva își crește singură fiul.

Cânt în fiecare zi cu băieţelul meu (n.r. în vârstă de 5 ani), căruia m-am dedicat în ultimii ani. Şi nu numai în casă, ci şi în maşină, pe stradă, la joacă, peste tot. Mă bucur să constat că are ureche muzicală şi cântă cu mare plăcere. Acum repetă la nesfârşit Vals-ul lui Smiley. Am terminat de scris o carte, după lucrarea mea de cercetare pentru doctorat, cu titlul: «Actorul, profilul psihologic şi profesional', a adăugat aceasta.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter