Cum arată mama Lidiei Buble și cu ce se ocupă. Are 11 copii

Publicat pe

Cu toate că are mii de fani în întreaga țară, puțini sunt cei care știu cum arată mama Lidiei Buble. Concurenta de la Asia Express le-a arătat admiratorilor, mai demult, imagini rare cu ea, mândrindu-se peste tot cu cea care i-a dat naștere. Femeia are în total 11 copii, cu tot cu artistă, și are o căsnicie perfectă cu tatăl lor. Iată cât de bine îi seamănă cântăreața!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cum arată mama Lidiei Buble. Având în vedere că vedeta a declarat că nu și-a făcut nicio operație estetică, frumusețea trebuie să fie „moștenire' de familie. Chiar cântăreața a dovedit acest lucru, atunci când a postat câteva imagini rare cu cea care i-a dat naștere. Pe lângă faptul că-i seamănă leit, amândouă sunt superbe.

Cum arată mama Lidiei Buble și cu ce se ocupă. Are 11 copiiCum arată mama Lidiei Buble și cu ce se ocupă. Are 11 copii

La 28 de ani, Lidia Buble a ajuns acolo unde și-a dorit. Se bucură de un succes răsunător în muzică, visând de mică să fie cântăreață. Talentul, dar și firea ei deschisă au făcut-o să fie plăcută în fața publicului. A arătat de fiecare dată că nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume și-n plus se confesează deseori în fața admiratorilor, având o relație strânsă cu ei.

Citește și: De ce merge Lidia Buble în misiunile Asia Express cu o păpușă cheală:„Trebuie să recunosc…'

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație.Prima fotografie de cuplu

Citește și: Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Ne rugăm la Dumnezeu să…'

Citește și: Primele imagini de la Chefi fără limite, noul show de la Antena 1.Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt prezentatorii

Cum arată mama Lidiei Buble de la Asia Express și cu ce se ocupă

În ciuda firii ei transparente, Lidia Buble a păstrat mereu discreția în privința unui subiect important: familia. Deși se mândrește cu părinții ei, rareori postează imagini cu aceștia, pentru că nu-și dorește să-i „expună' atât de mult în lumina reflectoarelor.

Lidia Buble s-a născut pe 9 iunie 1993, la Deva, Hunedoara, într-o familie minunată. Are parte de părinți iubitori, dar și de 10 frați superbi, de care este foarte atașată. O consideră pe mama ei o adevărată eroină, ținând cont că a născut, în total, 11 copii.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion are trei frați mai mici, Lorena, Diana și Elisei, dar și șapte frați mai mari, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif și Estera. Pe cea din urmă ați cunoscut-o mai bine, ea și Lidia Buble formând împreună una dintre echipele de la Asia Express 4.

Lidia Buble are doar cuvinte de laudă la adresa părinților ei. Tatăl său este preot și a ajutat-o să se apropie de muzică încă de când era copil, atunci când ea cânta în corul bisericii unde el era pastor. Mama artistei nu a lucrat, ci a avut grijă de cei 11 copii, crescându-i ca la carte, în iubire și armonie.

Lidia Buble: „Am avut cea mai frumoasă copilărie'

Lidia Buble povestea în urmă cu ceva timp că a avut cea mai frumoasă copilărie. A locuit alături de familia ei într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse. Își amintește și acum cu drag de Crăciunul din acele vremuri, spunând că se costuma alături de frații ei în magi și făceau prăjituri cu mama lor.

„Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie.

De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama', declara Lidia Buble, în urmă cu ceva vreme, conform spynews.ro.

Dacă vreți să vedeți cum arată mama Lidiei Buble, puteți accesa secțiunea de GALERIE FOTO. După cum puteți vedea, cântăreața are toate motivele să se mândrească cu mama ei și îi seamănă foarte mult.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă