L-a despărțit Anamaria Prodan pe Reghe de prima soție? Impresara face lumină: „De doi ani, ei....”

Publicat pe


S-a despărțit Reghe de prima lui soție din cauza Aneimaria Prodan? Vedeta a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că l-a iertat pe fostul ei soț. A luptat să-și salveze căsnicia, însă, acum nu mai există cale de împăcare între cei doi. După ce a pus capăt oficial căsătoriei cu antrenorul de fotbal, impresara a făcut mai multe dezvăluiri despre prima soția a acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Având în vedere că în ultima vreme au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan l-ar fi despărțit pe Reghe de prima lui soție, impresara a dorit să lămurească lucrurile.

S-a despărțit Reghe de prima lui soție din cauza Aneimaria Prodan? Părerea impresarei despre această problemă

Impresara a explicat situația de la momentul respectiv, în urmă cu zeci de ani, precizând ca nici măcar nu a fost vorba ca ea să fi fost motivul separării dintre Reghe și fosta soție.

„Nu, asta e o prostie. Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf după 13 ani și când am hotărât amândoi să mergem mai departe pentru că ne pierduserăm în trecut l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am aceste mesaje pe un BlackBerry.', a declarat Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:'Karma funcționează'

Citește și: Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan.A plecat din familia Reghecampf

Citește și: Copilul vloggerului Mariciu s-a înbolnăvit de COVID-19 și a ajuns la ATI

Citește și: Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

I-a întrebat dacă dacă își mai poate salva relația

La momentul respectiv Laurențiu Reghe i-a explicat Aneimaria Prodan că nu mai există nicio cale de împăcare între el și prima soție, astfel că ruptura dintre ei doi se produsese de mai mult timp.

„Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă.

Eu l-am susținut pe soțul meu mereu. Nu sunt obișnuită cu asemenea scandaluri, când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf eram Anamaria Prodan și l-am ridicat pe culmile succesului.

Am încercat să am o atitudine extraordinară, cred că puține soții au asemenea atitudine când văd acele poze în presă. El va rămâne sufletul nostru. Copiii mei n-au voie să uite că Laurențiu Reghecampf e tatăl lor.', a mai adăugat impresara pentru aceeași sursă.

Anunțul oficial al Aneimaria Prodan despre divorțul de Reghe

Anamaria Prodan a făcut un anunț oficial despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara s-a ținut astfel de cuvânt, după ce le-a făcut această promisiune fanilor în mediul online.

„A avea o dorința puternică nu înseamnă ca îți știi stăpâni gândurile sau că le stii sincer directiona către bine! Tot ce avem in creierul nostru poate sa fie pus pe pozitiv, depinde ce dorim sa realizam si cum ne imaginam ca putem! Numai in creierul nostru credem ca ii ajutam pe cei ce gravitează pe lângă noi si nu-s suflete puternice!

Noi nu știm ce își doresc aceste suflete si cumplit de rau este faptul ca nici aceste suflete habar nu au ce si doresc! Dreptul nostru este doar sa alegem pentru noi! Putem alege sa ajutam aceste suflete slabe, însă nu putem sa-i obligam sau sa-i trezim din somnul adânc in care cad’, a transmis Anamaria Prodan, într-un comunicat referitor la divorțul de Laurențiu Reghecampf, scrie fanatik.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter