Cum arată și cu ce se ocupă acum Arsenie de la O-Zone: "Mi-am luat proprietăți, clădiri"

Publicat pe

În urmă cu câțiva ani, trupa O-Zone, formată din Arsenie, Radu Sârbu și Dan Bălan făcea senzație pe scenele din întreaga lume. În 2005, cei trei artiști au decis să-și continue carierele muzicale solo. În timp ce Dan Bălan a scos piese atât în România, cât și în afară, iar Radu Sîrbu și-a deschis propria casă de discuri. Arsenie Todiraș s-a concentrat pe piața muzicală din Rusia. Artistul a dat lovitura și în Turcia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

O-Zone spărgea topurile muzicale cu hit-urile „De ce plâng chitarele' sau „Dragostea din tei', iar după ce trupa s-a destrămat, cei trei artiști au reușit să își construiască o carieră solo. Arsenie se bucură de un real succes, iar după opt ani de locuit în Rusia, acesta s-a mutat în Turcia.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Arsenie de la O-Zone: "Mi-am luat proprietăți, clădiri"Cum arată și cu ce se ocupă acum Arsenie de la O-Zone: "Mi-am luat proprietăți, clădiri"

În urmă cu doi ani, soliștii trupei O-Zone s-au reunit în noaptea de Revelion și au făcut un show de neuitat în Piața Constituției din București. În prezent, Dan Bălan locuiește la New York, Arsenie Todiraș s-a mutat în Antalya, iar Radu Sârbu locuiește în București, alături de soție și cele trei fiice.

Citește și: Trupa O-Zone și-a dat în judecată casa de discuri.Miza este de milioane de euro

Citește și: Cu ce se ocupă Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone.Artistul încasează o sumă imensă pentru un concert

Citește și: Ce dietă ține Cristina Șișcanu după ce s-a îngrășat 8 kilograme:”Nu mănânc zilnic ceva dulce…”

Citește și: Cine e George Tănase, invitat special la iUmor.Va prezenta o emisiune cu Viviana Sposub

Cum arată și cu ce se ocupă acum Arsenie de la O-Zone

În 2004, cei trei soliști de la O-Zone făceau furori în întreaga lume cu hit-ul „Dragostea din tei'. În 2005, Dan Bălan, Radu Sârbu și Arsenie au decis să își construiască cariere solo. După 17 ani de la destrămarea trupei, artiștii au reușit să își îndeplinească visul și fiecare și-a urmat drumul. În timp ce Dan Bălan locuiește visul american, iar Radu și-a deschis casa de discuri în București, Arsenie se bucură de viața în Turcia. După opt ani în care a locuit în Rusia, Arsenie s-a mutat în Antalya unde și-a cumpărat câteva proprietăți. De asemenea, Arsenie, care acum poartă numele de scenă Arsenium s-a vopsit blond și este plin de energie de fiecare dată când urcă pe scenă.

Am stat în Rusia 8 ani și acum am plecat în Turcia, când era carantină în Rusia, te țineau în casă, era și frig. Stau în Antalya de un an de zile. Mi-am luat proprietăți, clădiri. Sunt foarte mulți ruși acolo. Locuiesc cu iubita mea acolo. Avem multe concerte acolo. Nu era cântăreața când ne-am cunoscut.Vedeam ca ea cântă foarte bine și după ce a încercat i-a placut. Vreau să fac și o piesă în limba română.', a declarat Arsenie, relatează playtech.ro.

Arsenie plănuiește să se căsătorească cu iubita sa

În anii 2000, Aesenie Tordiraș se număra printre cei mai râvniți bărbați din România, dar acum, artistul este un bărbat așezat la casa lui. Cântărețul are iubită de mai bine de cinci ani și are planuri de căsătorie. Arsenie de declară mândru de partenera sa, mărturisind că este un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal.

„Am prietenă, sunt de mulți ani, de vreo patru ani. M-am așezat la casa mea. Mă iubește și o iubesc foarte mult. Acum nu am luat-o cu mine în România pentru că a obosit, eu am tot umblat. Fata mea e foarte frumoasă. Îmi plac vacanțele, ne facem timp', declara Arsenie în urmă cu un an.

Arsenie Todiraș păstrează legătura cu Dan Bălan și Radu Sîrbu

Deși trupa O-Zone s-a destrămat în 2005, cei trei soliști păstrează legătura. Arsenie a mărturist că trupa nu se va mai reuni vreodată, dar dacă se va ivi ocazia să cânte împreună pe scenă, o vor face. Artistul a declarat că cel mai des vorbește cu Radu Sîrbu, iar în ceea ce privește relația cu Dan Bălan, Arsenie a precizat că este una mai rece.

O-Zone pot spune sigur că nu se mai reunește și șanse nu există… Cu Radu vorbesc destul de des, și chiar lucrăm la ceva acum, cu Dan nu, este la fel că înainte, foarte dificil. Viața după O-Zone e la fel de agitată, poate chiar și mai agitată, sunt antrenat în multe proiecte muzicale, zi de zi sunt în studio, concerte în diferite țări, mă bucur când mai am câteva zile libere.', a mai spus Arsenie.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter