Cum arată și cu ce se ocupă, Daria, fiica Narcisei Suciu. Locuiește la Helsinki, alături de iubitul ei

Publicat pe

De aproximativ 11 ani, artista s-a mutat în Finlanda. Locuiește acolo alături de soțul ei, Veikko Miettinen. Ani la rând Daria, fiica Narcisei Suciu a stat cu mama ei, iar acum, tânăra care a împlinit 23 de ani, a pornit pe propriul drum în viață. Are un iubit și s-a mutat la Helsinki, capitala țării adoptive.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitate în emisiunea „Teo Show’, cele două au pășit în platoul emisiunii de la Kanal D pline de emoție. Deși Daria, fiica Narcisei Suciu, o cunoaște de foarte mult timp pe celebra moderatoare, se pare că revederea a fost una foarte sentimentală. Tânăra a plecat demult din România și nici nu a mai apărut la TV, iar acest lucru și-a spus cuvântul.

Cum arată și cu ce se ocupă, Daria, fiica Narcisei Suciu: „Nici vara n-am avut-o liberă'

Narcisa Suciu a suferit mult când fiica ei, Daria, a plecat de acasă, s-a mutat tot în Finlanda, dar la o distanță de 500 de kilometri de ea. Se întâmpla în urmă cu trei ani, când a fost admisă la o facultate de arte plastice. Acum, tânăra a revenit în țară după mulți ani de absență.

„Am emoții foarte mari, nu ne-am văzut de atâta timp’, a mărturisit Daria. „Sunt la Facultatea de Arte, în anul 2. Lucrez și la facultate, pe set design, deci sunt foarte ocupată, nici vara n-am avut-o liberă.

Dar am avut acum o săptămână liberă și am zis că e momentul să vin și eu în țară. Ultima oară am fost acum 4 ani. Trece timpul atât de repede și sunt multe lucruri pe care eu le-am uitat despre România, despre București, așa că m-am bucurat foarte mult să revin', a declarat Daria, fiica Narcisei Suciu.

Daria, fiica Narcisei Suciu, a moștenit de la mama sa pasiunea pentru artă

Daria, fiica Narcisei Suciu, a moștenit de la mama ei pasiunea pentru artă. Tânăra a ilustrat cartea scrisă cea care i-a dat viață. „Deși nici acum nu cred că le am cu desenul atât de bine’, a ea aceasta cu modestie.

Tânăra mai spune și că are o relație foarte bună cu mama ei. „De fiecare dată am discutat împreună, ca adulți, și asta apreciez. Și când eram mică, vorbea ca unui om mare. Cred că asta m-a ajutat foarte mult și acum, să fiu mai independentă.’

Citește și: Ce relație are Narcisa Suciu cu Ștefan Hrușcă

Citește și: Narcisa Suciu, îngrijorată pentru fiica sa, care merge la muncă în Finlanda în plină pandemie de coronavirus

Citește și: Nadia Comăneci a împlinit azi 60 de ani

Tânăra își dorește foarte mult să vină mai des în România

Chiar dacă acum casa ei este Finlanda, Daria, fiica Narcisei Suciu, se gândește să revină în România pentru practică, adică să-și găsească aici un domeniu în care să lucreze o perioadă de timp.

„Când m-am întors în apartamentul nostru, unde stăteam înainte să ne mutăm în Finlanda, m-am simțit așa ciudat, ca și cum am ajuns acasă.

Și a fost un sentiment ciudat pentru că nu eram obișnuită. Chiar dacă am mai venit în București, n-am venit acasă, ca acum. În Finlanda locuiesc cu prietenul meu de 4 ani într-un apartament, acolo aș zice că e acasă. De asta simt acum că am nevoie și că vreau să vin în România mult mai des', a mai spus Daria la Kanal D.

De a ales Narcisa Suciu să se mute în Finlanda

Deși Veikko era dispus să se mute în România pentru ea, Narcisa Suciu decis că venise momentul ca chiar ea să fie cea care să facă o schimbare majoră, astfel că a renunțat la România pentru Finlanda.

Frumoasa artistă spune că nu are niciun regret, iar decizia luată i-a adus fericirea și împlinirea de care avea mare nevoie.

'Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România.

Este un bărbat care m-a plăcut şi care m-a asumat cu totul, fără rezerve şi fără nicio condiţie, din clipa în care a început relaţia noastră. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe Internet.

După vreun an şi ceva de relaţie la dis­tanţă şi după mai multe drumuri între cele două ţări, chiar dacă el era dispus să vândă tot ce avea şi să se mute la Bucureşti (aflase că există şi în România tere­nuri de golf – marea lui pasiune!), am luat hotărârea ca, de dragul Dariei, care mi-a zis că ea nu mai vrea să aibă o mamă „vedetă', să plecăm împreună în Fin­landa.

Şi aşa, din 2010, viaţa mea a luat alt curs: acolo nu sunt vedetă, sunt doar o femeie fericită', a declarat Narcisa Suciu pentru Formula-AS.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter