Cine este și cum arată soția lui Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți. Au doi copii

Publicat pe

Cine este și cum arată soția lui Constantin Diță, Giani din Las Fierbinți. Carismaticul actor, cunoscut mai degrabă ca Giani, datorită persoanjului pe care îl interpretează în Las Fierbinți, este foarte departe, în viața de zi cu zi de oportunistul și șmecherul tăietor de frunză la câini din Las Fierbinți. Costi are o soție frumoasă, alături de care este din studenție, și doi copii superbi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Constantin Diță, Giani din Las Fierbinți. Lui Constantin Diță rolul din Las Fierbinți i-a schimbat cu siguranță viața, aducându-i o notorietate imensă. Dar celebritatea nu l-a schimbat pe actor, care, în viața de zi cu zi, este un soț și un tată dedicat celor doi copii ai săi.

Cine este și cum arată soția lui Constantin Diță, Giani din Las Fierbinți

Privindu-l, invariabil, nu poți să nu zâmbești, pentru că în fața ta nu-l vezi pe Constantin Diță, ci pe Giani, faimosul personaj din Las Fierbinți (PRO TV). Iar asta e dovada că, din punct de vedere actoricesc, își face treaba perfect. Dar Constantin Diță este foarte diferit de personajul căruia îi dă viață cu atât talent. Spre deosebire de Giani, un maestru al învârtelilor, actorul a luptat din greu pentru a ajunge la statulul actual, iar viața sa nu a fost una lipsită de griji. Indiferent de problemele prin acare a trecut însă, permanent i-a fost alături Oana Raluca, soția lui, cu care actorul este căsătorit încă din facultate, și care i-a dăruit doi copii.

Deși este extrem de discret în privința vieții personale, atunci când vorbește despre soția sa, Constantin Diță are doar cuvinte de laudă. Actorul a mărturisit că pentru el contează faptele, nu vorbele, acesta fiind modul prin care și-a cucerit soția.

„Cum mi-am cucerit soția? Nu pot să fac un rezumat. Și chiar dacă aș încerca, ar sună a laudă și îmi propun să nu fiu genul ăla de om care se ridică singur în slăvi. A fost o poveste lungă și frumoasă. Am făcut multe lucruri pentru ea, de la faptul că am încercat (și încerc mereu) să o fac să radă ori de câte ori e tristă, până la faptul că am acceptat să mă schimb pentru ea, în sensul maturizării. Și ea știe asta. Sunt multe lucruri de spus aici… Cred că la întrebarea asta ar trebui să răspundă ea. Dacă romantic înseamnă să cumperi flori așa… fără să fie nevoie de motive speciale sau să programezi brusc ieșiri în oraș sau în afară orașului… atunci poate că sunt un romantic, dar un romantic care nu acceptă că e romantic, un romantic mai atipic', declara Constantin Diță în cadrul unui interviu pentru Adevărul. 

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți. Au două fetițe

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Gheorghe Ifrim, primarul din Las Fierbinți: „Ne știm din 1995…”

Citește și: Ecaterina Ladin, dezvăluiri din noul sezon Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu personajul Dalida, în afara filmărilor

Citește: Trecutul neștiut al lui Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți. În adolescență, a muncit cu ziua

Deși Giani este personajul care l-a făcut celebru pe soțul ei, paradoxal, Oana a declarat, la un moment dat, că se uită la filemele care joacă sotul ei, dar că nu este fan Giani, deoarece nu îi place felul în care îsi vopsește părul și cum se îmbracă.

Alături la bine și la rău

Cine este și cum arată soția lui Constantin Diță, Giani din Las Fierbinți. Constantin Diță nu s-a npscut cu lingurița de argint în gură, cum se spune, în copilărie și în adolescență actorul trecând prin momente dificile. Nici mai târziu, soarta nu l-a iertat, într-un singur an actorul trecând prin mai multe episoade dramatice. Însă Oana, soția lui, i-a fost permanent alături.

„Am avut 5 accidente de masină, oameni care au intrat în mine… Am zis că a fost un an mai ciudat. E urât tare. Au fost cinci accidente și multe alte lucruri. Descopăr că mama face cancer, la jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burnout. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine', a declarat Giani din Las Fierbinți.

Cât despre Giani, personajul care l-a făcut celebru, actorul admite că între ei există și similitudini, însă până la un punct…

„Sunt în multe feluri, dar cert e că nu am nicio treabă cu felul de a fi al lui Giani, nu sunt combinator. Fireşte că sunt şi puncte comune, pentru că eu îl fac, e copilul meu, dar în esenţă suntem complet diferiţi',  potrivit Viva.ro. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter