Cum arată soția lui Marcel Pavel, la 50 de ani. E fostă balerină

Publicat pe

Dacă pe el îl știe o țară întreagă, nu același lucru se poate spune despre Violeta, soția lui Marcel Pavel. Prezență rară în lumea mondenă, fosta balerină și-a păstrat, la 50 de ani, trupul armonios și ținuta zveltă. Iată cum arată acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna iunie, Violeta Șmîșleaeva, soția lui Marcel Pavel, va împlini 51 de ani, însă faptul că a profesat că balerină se vede și acum. Zveltă, suplă și cu o ținută elegantă, Violeta se face remarcată în mulțime chiar și într-o ținută sport. Iată cum arată soția faimosului artist la 50 de ani!

Cum arată soția lui Marcel Pavel, la 50 de ani. E fostă balerinăCum arată soția lui Marcel Pavel, la 50 de ani. E fostă balerină

Cum arată soția lui Marcel Pavel la 50 de ani

De aproape 30 de ani, Violeta Șmîșleaeva și Marcel Pavel formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Binecuvântați cu trei copii, cei doi au trăit o poveste de dragoste demnă de un film, poveste care și acum este susținută de dragostea și respectul pe care și le poartă. Cu toate că el este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, Violeta, soția lui Marcel Pavel, fostă balerină la Teatrul Bolșoi din Moscova, este mult mai low profile, aceasta fiind o prezență rară la evenimentele mondene.

Citește și: Cum arată Sasha, fiul lui Marcel Pavel. A împlinit 23 de ani și seamănă leit cu tatăl lui

Citește și: Drama neștiută a lui Marcel Pavel: „Umblam desculț, nu aveam nici ce pune pe masă!”

Citește și: Care este regula pe care Adela Popescu a impus-o în familia sa: „Două ore telefoanele noastre vor sta pe…'

Citește și: Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite: „Toată familia a avut COVID-19”

Recent, ea a fost surprinsă de fotoreporterii EVZ în timp ce se pregătea să meargă la cumpărături într-un cunoscut hipermarket din București. Deși îmbrăcată sport, cu pantaloni de trening, sneackerși albi și o geacă de iarnă, Violeta afișa, prin ținută și atitudine, un look elegant, complimentat de trupul zvelt, dobândit după atâția ani de balet.

Singura schimbare făcută în ultimul timp este cea la nivel de hairstyle, soția lui Marcel Pavel renunțând la nuanța de blond și alegând un roșcat mai închis.

Secretul unui mariaj de aproape trei decenii

Marcel Pavel și soția lui vor împlini anul acesta 30 de ani de mariaj, chiar dacă nu și-au unit destinele și în fața lui dumnezeu, lucru la care încă mai speră… Întrebat despre secretul longevității căsniciei lor, artistul a dezvăluit cum au reușit să reziste împreună aproape trei decenii.

„Nu ştiu dacă este neapărat un secret, însă este vorba în primul rând despre respect reciproc şi despre încredere reciprocă, pentru că, dacă ele dispar, mi-e suficient de clar că nu va mai rezista acea căsnicie. Atunci când sunt divergențe, este important ca unul dintre ei să mai cedeze, iar în cazul nostru, cum soția mea e mai înțeleaptă (zâmbește), în general cedează ea”, a spus Marcel Pavel pentru VIVA!

Foto: Facebook, evz.ro

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter