Cum a depășit Bodo de la Proconsul problemele din căsnicie: „Înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu făceam multe greșeli”

Publicat pe

Bodo de la Proconsul a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut în căsnicie. Artistul, pe numele său real Bogdan Marin, a reușit să depășească situațiile neplăcute doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Susține că ajunseseră într-un moment atât de delicat cu soția lui, încât dacă nu alegea calea divinității, acum nu mai formau un cuplu. Confesiunea emoționantă a vedetei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bodo de la Proconsul a povestit cum a depășit problemele din căsnicie. Cântărețul, pe numele lui real Bogdan Marin, este căsătorit de 12 ani cu soția lui, Loredana Marin, dar relația lor a început în urmă cu 14 ani. Au împreună doi băieței superbi, pe care-i cresc ca la carte, iar în casa lor e armonie deplină. Lucrurile nu au stat însă mereu așa. La fel ca multe alte cupluri, și ei au întâmpinat unele neînțelegeri, la un moment dat.

Bogdan Marin sau Bodo de la Proconsul a fost autorul unei confesiuni emoționante la Antena Stars. Artistul și-a deschis sufletul în fața publicului și a vorbit despre apropierea lui de Dumnezeu. A povestit cum L-a cunoscut pe Domnul mai mult în ultima vreme, după ce simțea un gol în suflet pe care nu-l putea acoperi nimeni și nimic.

Citește și: Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că a destrămat o familie:„Nu aș putea să fac ceva ce mi s-a făcut și mie'

Citește și: Cum a reacționat Denise Rifai când a fost oprită în trafic de un polițist:„Am greșit'

Citește și: Claudia Pătrășcanu și mama lui Gabi Bădălău s-au împăcat:„Tot femeile din familia Bădălău au un cuvânt de spus'

Citește și: Cristian Țânțăreanu, mesaj dur după ce a fost două săptămâni internat cu COVID-19:„Pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie'

Cum a depășit Bodo de la Proconsul problemele din căsnicie

Bodo de la Proconsul a declarat că a început să citească Biblia înainte de a „cădea la pământ'. Deși avea tot ce-și dorește, o familie frumoasă și o carieră de succes, simțea că nu-și poate umple golul din stomac. A reușit să treacă peste această senzație doar cu ajutorul Celui de Sus.

„Unii ajung să îl cunoască pe Dumnezeu în momente grele, de cumpănă, alții pur și simplu își dau seama ca atunci când le este bine este datorită lui Dumnezeu. Este și cazul meu, atunci când am început să citesc Biblia nu eram căzut la pământ.

Eram căsătorit cu Loredana, aveam o casă, o mașină, însă aveam un gol în suflet pe care nu îl puteam umple cu nimic', a spus Bodo de la Proconsul, potrivit Spynews.ro.

„Înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu făceam multe greșeli'

Bodo de la Proconsul a recunoscut că înainte de a-L cunoaște pe Dumnezeu, făcea multe greșeli. A susținut că dacă nu alegea la timp calea divinității, acum, el și soția lui, Loredana, nu mai erau împreună. Au reușit prin credință să învețe să se ajute reciproc, chiar și-n cele mai grele momente, cum ar fi infarctul suferit.

„Înainte de a-L cunoaște pe Dumnezeu făceam multe greșeli. Dacă nu alegeam calea divinității, nu mai eram împreună acum. Ne-am ajutat reciproc, am ales împreună același drum. Faptul că noi nu aveam copii, după aceea am trecut printr-un infarct, anul trecut.

A fost un infarct puternic, am stat trei zile cu el și nu am știut. Dar am trecut peste acest moment tot cu ajutorul lui Dumnezeu. Faptul că ne trezim în fiecare zi sănătoși este o minune de la Dumnezeu. De câte ori am câte un moment greu, am învățat să îmi frec mâinile și să spun că abia aștept să treacă și să culeg învățăturile.', a continuat el.

Bodo de la Proconsul și soția lui, Loredana, au adoptat doi băieți

În urmă cu patru ani, în 2017, cântărețul și partenera lui de viață, Loredana, au adoptat doi băieți. Aceștia se numesc Daniel și Filip, iar Bodo de la Proconsul și soția lui se ocupă în permanență de creșterea și educația lor. Micuții sunt pasionați de muzică, în special de tobe.

„Sunt foarte atraşi de muzică, vin la concertele noastre ori de câte ori au ocazia. Cer permisiunea să se urce la tobe pentru că sunt foarte fascinaţi de tobe la vârsta aceasta.

(…) N-am vrut de la început să-i minţim. Vrem să-i pregătim pentru anii ce vor urma. Atunci când cineva le va spune că sunt adoptaţi, să fie pregătiţi', povestea artistul în urmă cu ceva vreme, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter