Cum a fost afectată Carmen Tănase de moartea soțului său: „A fost un moment amar”

Publicat pe

Cum a fost afectată Carmen Tănase de moartea soțului său. Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta are parte de o carieră impresionantă în lumea teatrului, dar și a filmelor. Deși mulți oameni ar putea spune că bruneta a trăit o viață de vis, adevărul este altul! Aceasta s-a confruntat cu momente extrem de dificile în urmă cu 22 de ani, atunci când partenerul ei de viață s-a stins din viață. Acum, artista face o serie de mărturisiri cu privire la acea perioadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta are parte de o carieră impresionantă, iar multe persoane ar putea spune că viața ei este una absolut perfectă. Cu toate acestea, în urmă cu 22 de ani, soțul ei s-a stins din viață, iar de atunci artista nu a reușit să își refacă viața. Acum, în cadrul unui interviu, ea a vorbit despre acele momente dificile și a povestit despre modul în care a reușit să depășească durerea.

Cum a fost afectată Carmen Tănase de moartea soțului său: „A fost un moment amar'Cum a fost afectată Carmen Tănase de moartea soțului său: „A fost un moment amar'

Vedeta a recunoscut că fiul său a fost cel mai afectat de moartea lui Victor Parhon. Artista a reușit să îl crească de una singură, iar astăzi se poate declara o mamă extrem de mândră!

Citește și: Ce a pățit Carmen Tănase după ce a refuzat să devină turnătoare la Securitate:’Ofițerul acela m-a amenințat că…’

Citește și: De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească:„Nu este cazul

Citește și: Gina Pistol apare în noul videoclip al lui Smiley:’Este strigătul interior al oricărui om’

Citește și: Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club:„Se îndrăgostise de mine și…

Cum a fost afectată Carmen Tănase de moartea soțului său

Carmen Tănase a trecut prin clipe extrem de dificile în urmă cu 22 de ani, atunci când soțul său s-a stins din viață. Criticul de teatru a suferit de cancer pulmonar, iar soția sa a fost persoana care i-a fost alături până în ultima clipă. Recent, ea a declarat că acel moment a fost unul dintre cele mai grele pe care le-a trăit în această viață.

„A fost un moment foarte greu, nu știu dacă cel mai greu, poate că egal cu ăsta a fost când l-am pierdut pe tata. Dar a fost un moment amar. Eu m-am luat la trântă cu doamna periculoasă în negru și am zis te înving, nu mi-e frică de tine. Și faptul că nu am reușit să o înving… Eu i-am dat lui Țucu tot timpul speranțe, așa am considerat atunci să-i ascund adevărul, pentru ca el să fie pozitiv. Tot timpul i-am zis o rezolvăm. Numai eu știu ce era.', a declarat ea în podcastul lui Mihai Morar.

Aceasta a recunoscut că până în ultima clipă i-a spus soțului ei că boala sa se va trata, iar lucrurile vor reveni la normal. Deși nu era un om care să se încreadă în cei din jur, el a crezut-o orbește pe soția sa.

Și am ținut-o așa până în ultimul moment și acest lucru m-a învins. El știa diagnosticul, dar i-am spus că-l putem învinge, că se poate. Eu știam că nu se poate. El mi-a spus mie diagnosticul, dar după amănuntele… Psihologia omului bolnav se schimbă foarte tare. Țucu era un om foarte inteligent, peste medie, nu puteai să-l păcălești, nu puteai să-l duci cu vorba. Nu mergea nici cu teatru, cu nimic. Și, cu toate acestea, când s-a îmbolnăvit, a mers pe mâna mea și nu a mai controlat. Am zis că eu trebuie să-i dau speranță. Ce să-i zic? Că e inoperabil? Și nici nu întreba. Și am profitat ca să-i întrețin speranța', a adăugat ea.

Cum a reacționat fiul ei

Artista a mărturisit că fiul ei a fost cel mai afectat de întreaga tragedie. Acesta a aflat chiar de la Carmen Tănase și s-a închis foarte mult în el, la acea vreme. Actrița consideră că nici astăzi nu a reușit să depășească acea durere.

„În pumni mi-am revenit după momentul ăsta, mi-am revenit pentru că nu am avut încotro. Lui Tudor i-a fost greu. A fost genul de copil care nu a arătat, dar eu știam. Când a venit acasă și i-am dat vestea, s-a dus în baie și nu a ieșit de acolo. Nu l-am auzit plângând, dar a plâns. I-am zis: tata nu mai e. (…) A fost așa de greu încât nu a trecut nimic acum peste acest moment', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter