Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu fiica sa, Eva: „Am ce să învăț de la ea!”

Publicat pe

Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu fiica sa, Eva. Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o familie extrem de frumoasă. Recent, ea a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, Eva.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu are o carieră de impresionat, dar și o familie extrem de iubitoare. Fiica sa, Eva, studiază în acest moment în Londra, însă distanța nu este un impediment în relația celor două. Recent, vedeta de la Prima TV a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre conexiunea pe care o are cu fata ei. Iată ce a declarat!

Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu fiica sa, Eva: „Am ce să învăț de la ea!'Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu fiica sa, Eva: „Am ce să învăț de la ea!'

Tânăra nu doar că este foarte preocupată de studii, ci are și un mare hobby: gătitul. Andreea Berecleanu a recunoscut că există rețete pe care le învață de la fiica ei.

Citește și: E oficial! Andreea Berecleanu revine în televiziune, după 8 luni:a semnat cu Prima TV. Primele declarații

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:’Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai:„El a văzut toată lumea, mai puţin ‘

Citește și: Cine este Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5.Vrea un iubit matur

Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu fiica sa, Eva

Andreea Berecleanu a povestit că distanța nu este un impediment în relația pe care o are cu fiica sa. Aceasta a subliniat faptul că păstrează o legătură permanentă cu Eva, pe care o și vizitează atunci când timpul le permite. Ba mai mult decât atât, prezentatoarea TV a mărturisit că fata sa este pasionată de bucătărie.

„Ne vizităm și suntem în legătură permanentă, facem schimb de rețete. Ea fiind singură acolo, își gătește și îi place și chiar învăț și eu de la ea. De exemplu, de curând, a făcut la cuptor un fel de lasagna de cartofi cu șuncă, bacon, cu brânză și cașcaval, supraetajată, foarte bună. Mi-a trimis poze, a ieșit foarte bine. Nu am apucat să o fac, mi-a arătat doar', a povestit vedeta pentru Ego.ro.

Vedeta a povestit inclusiv o experiență memorabilă pe care a avut-o alături de copiii săi. Andreea Berecleanu și fiul său, Petru, au călătorit la Londra pentru a vizita-o pe Eva. Acolo, tânăra i-a așteptat cu masa pregătită.

„Acum două săptămâni când am fost la ea, cu mama și cu Petru, ne-a așteptat cu noodle cu vită, care au fost delicioși. Îi place să gătească, de la mine a învățat. Mai învață și de la mama, și de la colegele ei care sunt de toate naționalitățile. Are rețete pe care nici eu nu le știu', a mai spus ea pentru sursa citată.

Eva studiază la o facultate de arte din Londra

Fiica Andreei Berecleanu se preocupă extrem de mult de studiile pe care le urmează. Ea a avut de ales între dramă și artă, iar într-un final a făcut decizia corectă. Acum, tânăra este mulțumită de drumul pe care l-a ales.

„Am discutat înainte. A dat un examen vocațional și a avut cinci direcții de artă, ceea ce era un rezultat foarte important. Asta ne-a făcut pe noi ca părinți să înțelegem că era foarte dotată. Și atunci am fost sfătuiți să mergem spre un liceu de artă pentru că școala britanică la care era făcea în limitele normale artă, dar nu exclusiv. A vrut la un moment dat artă sau dramă. A mers cu ele în paralel, iar când a trebuit să aleagă pentru facultate, a ales arta', a povestit vedeta de la Prima TV pentru sursa citată.

Andreea Berecleanu a explicat că Eva nu doar că a interpretat drame, ci s-a ocupat și de scenariu și regie, în perioada anilor de liceu. Ulterior, ea a fost nevoită să aleagă o singură direcție și a urmat calea artei.

„Drama însemna nu doar interpretare ci și toată partea de scenografie, regie, dar a ales direcția cealaltă. Am avut discuții, ne sfătuim. O influență e clar că există, are nevoie de sfaturi, are încredere în ele. Oricât de talentați ar fi, copiii nu știu încotro să se îndrepte în clasa a XII-a. Ea pentru că a făcut ultimii ani de liceu la Londra, a fost la artă, a știut deja de acum patru ani ce va urma, drumul a fost unul corect', a continuat vedeta.

Ce cadou le-a făcut Andreea Berecleanu femeilor, de 8 Martie

Andreea Berecleanu s-a implicat într-o campanie în cadrul căreia a oferit femeilor buchete de floarea-soarelui. Ba mai mult, ea a pus accentul pe solidaritate și putere atât fizică, cât și spirituală.

„Am dat startul unei campanii pentru femei, pentru că noi, femeile, dincolo de frumusețe, trebuie să ne păstrăm feminitatea. Este un cadou făcut femeilor, alături de un buchet simbolic, de floarea-soarelui, floarea națională a Ucrainei, pentru că noi femeile trebuie să fim nu doar puternice, ci și solidare', a declarat vedeta pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter