Cum reușește Mihai Trăistariu să câștige sume impresionante de bani: „Vin seara acasă cu câte 1.000 de euro”

Publicat pe

Cum reușește Mihai Trăistariu să câștige sume impresionante de bani. Artistul este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de la noi. Zi de zi își gestionează cum știe mai bine treburile, astfel că s-a învățat să scoată bani și din piatră seacă. Când toți artiștii fug de litoral, Mihai Trăistariu a aflat secretul afacerilor prospere. Iată cu ce se ocupă celebrul cântăreț!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. A făcut furori acum mulți ani cu trupa Valahia, iar ca solist a lansat hitul Tornero, fredonat și acum de mulți dintre fani. De-a lungul timpului, din ce în ce mai puțini artiști aleg să mai cânte pe litoral, din cauza câștigurilor financiare mici. Nu este și cazul lui Mihai Trăistariu!

Cum reușește Mihai Trăistariu să câștige sume impresionante de bani: „Vin seara acasă cu câte 1.000 de euro'Cum reușește Mihai Trăistariu să câștige sume impresionante de bani: „Vin seara acasă cu câte 1.000 de euro'

Artistul locuiește în Constanța, acolo unde o duce destul de bine. Mihai Trăistariu se ocupă, pe lângă muzică, și de afaceri imobiliare.

Citește și: Motivul pentru care Mihai Trăistariu a refuzat să participe la Survivor și Asia Express:”Indiferent de sumă, mi se pare…”

Citește și: Ce spune Mihai Trăistariu după controversa transplantului de corp:”Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul”

Citește și: Fotbalistul Andrei Ivan se căsătorește cu gimnasta Anda Butuc.Vor deveni părinți în scurt timp

Citește și: Dan Negru, dezvăluiri despre noua emisiune culturală pe care o va prezenta, din toamnă, la Kanal D:„Mi s-a spus că publicul românesc e prost. Dimpotrivă'

Cum reușește Mihai Trăistariu să câștige sume impresionante de bani

Mihai Trăistariu este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Vedeta s-a reinventat de-a lungul timpului, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. În timp ce mulți dintre muzicieni refuză să cânte pe litoral din cauza câștigurilor prea mici, Mihai Trăistariu a aflat succesul de a face bani. Solistul câștigă sume impresionante atât din cântat, cât și din afaceri imobiliare. Mihai Trăistariu închiriază, cu 350 de lei pe noapte, la mare, iar asta pentru că deține câteva apartamente în Mamaia.

Pentru un concert de 45 minute, la zilele orașelor sau la nunți eu iau 1.500 de euro. Însă, la terase, la resorturi și la teatrele de vară, sumele sunt foarte mici, de 200-300 de euro. La teatrele de vară se pun câte 20 de artiști pe un afiș, cânți 2-3 melodii, și iei tot cam așa, în jur de 200 de euro. Dar nici nu încap mai multe piese, căci spectacolul s-ar lungi la zece ore. La terase, mă înțeleg cu omul, îi cânt 20 de minute și îmi dă vreo 300 de euro. Pentru că locuiesc în Constanța, mi-am făcut o încrângătură, am vreo 15-16 locuri unde cânt toată vara. Andreea Bălan zicea că pe Litoral faci doar bani de semințe, dar eu tot vin seara acasă cu câte 1.000 de euro,  din trei locuri, deci, se poate, a povestit el, într-un interviu, pentru EGO.ro.

Am scăzut prețurile vara aceasta, cu vreo 100 de lei. În lunile iulie și august, prețul este de 350 de lei pe noapte, în condițiile în care în același bloc proprietarii închiriază și cu peste 500 de lei pe seară. Vine lumea la mine, a mai spus Mihai, pentru Ego.ro, în alt interviu.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă