Cum i s-a schimbat viața lui Cornel Ilie, după divorțul de mama copiilor lui: „Sunt multe lecții pe care le-am învățat”

Publicat pe

Cum i s-a schimbat viața lui Cornel Ilie, după divorțul de mama copiilor lui. Cornel Ilie de la trupa Vunk și Eliza, mama celor doi copii ai săi, au decis, în urmă cu doi ani să divorțeze, iar artistul concluzionează acum că au luat cea mai bună decizie. Cornel Ilie susține că este mult mai bine așa pentru toată lumea, inclusiv pentru copii, deși nu îi este ușor că aceștia cresc în două case.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum i s-a schimbat viața lui Cornel Ilie, după divorțul de mama copiilor lui. Cornel Ilie a fost invitatul emisiunii „La cină cu Ionela Năstase', la Digi 24 și a vorbit, în timp ce degusta preparatele lui Adi Hădean și despre viața lui personală. Artistul de la Vunk menționează că divorțul de soția sa a fost un pas benefic pentru toată familia.

Cum i s-a schimbat viața lui Cornel Ilie, după divorțul de mama copiilor lui: „Sunt multe lecții pe care le-am învățat'Cum i s-a schimbat viața lui Cornel Ilie, după divorțul de mama copiilor lui: „Sunt multe lecții pe care le-am învățat'

Cum i s-a schimbat viața lui Cornel Ilie, după divorțul de mama copiilor lui

Cornel Ilie spune că universul vieții sale este format din propriii copii, Zara, 7 ani în noiembrie, și Cezar, 3 ani luna viitoare. Cei doi îl mai însoțesc pe tatăl lor la concerte, așa cum s-a întâmplat chiar înainte de emisiunea difuzată la TV și în mediul online.

Cornel este de părere că separarea de Eliza, fosta soție, în 2020, a produs bine relației lor în folosul copiilor.

„Sunt multe lecții pe care le-am învățat după separarea de mama lor. Lecția propriei iertări, să mă iert pe mine în primul rând, că am ajuns la un astfel de moment. Este mai bine pentru copii, pentru ea, pentru mine, am ajuns să creștem împreună.

Deciziile le iau cu sufletul, mintea o ascult cât mai puțin. Iar cele mai importante decizii din viața mea le-am luat ascultându-mi instinctul', a declarat Cornel Ilie.

Citește și: Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție, la un an de la divorț și ce relație are cu cei doi copii

Citește și: Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie: „Am avut o chimie foarte faină…'

Ce relație are Cornel Ilie cu cei doi copii, după divorțul de mama lor

Cornel Ilie și fosta lui soție, Eliza, continuă să fie un exemplu de părinți responsabili, care, după divorț au rămas în relații bune. Artistul se implică foarte mult în creșterea Zarei și a lui Cezar.

„Ca tată, mă ridic la nivelul lor. Îmi place să mă joc orice cu ei, de la „de-a v-ați ascunselea” la jocurile ce țin de cuvinte, de sunete, de strâmbat. Sunt acolo să le dau încredere în tot ceea ce fac, le pup toate zgârieturile și juliturile din timpul zilei, sunt universul cel mai important din viața mea.

Îmi pare rău că nu pot să stau și mai mult cu ei, clar.

Regret că pierd niște momente. Cel mai frumos lucru pe care mi-l spun copiii mei este acel „Taaatiii”, atât, tonul și bucuria lor când spun asta. Am învățat de la ei să mă minunez mai mult. Am plâns acum câteva zile vorbind cu ei, pe videocall', s-a confesat artistul.

„Cine mă așteaptă acasă? Pianul. În rest, locuiesc singur', a mai povestit el.

Cornel Ilie este încă singur după divorț

Solistul trupei Vunk este rezervat în ceea ce privește viața personală. Se gândește să se recăsătorească?

Nu am niciun plan să fac sau să nu fac ceva. Cum m-a surprins viața până acum și cum am fost surprins de niște alegeri, așa va funcționa și în continuare, mai ales după cei doi ani de pandemie în care vedeai că nu prea mai poți să îți faci planuri.

Cumva sunt singur. Aparent așa pare că sunt foarte greu de cucerit, de intrat pe sub piele, pentru că nu mă las ușor cunoscut. Dar cine își dorește cu adevărat, o să reușească să mă cunoască și atunci înseamnă că merită investit timp, sentimente, energie în acea persoană„, a declarat, pentru VIVA! Cornel Ilie. 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă