Cum s-au cunoscut Răzvan și Irina Fodor. Este o diferență de 13 ani între ei: "Un început frumos"

Publicat pe

Cum s-au cunoscut Răzvan și Irina Fodor. Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Chiar dacă diferența dintre cei doi este de 13 ani, aceștia au decis să se căsătorească după doar trei ani de relație. Povestea lor de iubire a impresionant pe toată lumea, însă puțini știu cum s-au cunoscut aceștia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum s-au cunoscut Răzvan și Irina Fodor. Răzvan și Irina Fodor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut atunci când frumoasa prezentatoarea avea 19 ani. Chiar dacă diferența dintre aceștia este 13 de ani, au decis să pună iubirea pe primul loc și, astfel, au clădit o cănisice fericită.

La vremea respectivă, vedeta era încă studentă la Facultatea de Jurnalism. Ocazional, vedeta făcea figurație specială la Buftea, iar atunci a fost și momentul în care s-a cunoscut cu Răzvan Fodor.

Citește și: Ce emisiune prezintă Răzvan Fodor la Antena 1, după Burlacul

Citește și: Irina Fodor s-a întors de la Asia Express!

Citește și: Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman:

Citește și: Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan.

Cum s-au cunoscut Răzvan și Irina Fodor

Cum s-au cunoscut Răzvan și Irina Fodor. Ei bine, prima întâlnire a fost una extrem de specială. Răzvan și Irina Fodor au participat la un botez, iar invitații au decis să le facă o farsă femeilor prezente.

Surprins de modul în care a reacționat prezentatoarea de televiziune, Răzvan a fost atras din prima de Irina Fodor.

„Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). uitati-va numai ce fata luminoasa are in imagine. A râs cu hohote(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…', povestea Răzvan Fodor.

După trei luni, Răzvan Fodor a decis să meargă în prima vacanță cu Irina, în India. Atunci, prezentatorul și-a dat seama că ea este aleasa inimii.

Deși diferența de vârstă dintre ei este de 13 ani, Răzvan și Irina au decis să se căsătorească după trei ani de relație. Au împreună o fetiță superbă și sunt de mai bine de 14 ani împreună.

„Apoi, dupa 3 luni, i-am propus o vacanta in India unde am avertizat-o că nu e chiar cea mai exotică destinație de pe pământ, iar eu în capul meu eram ferm convins că nu poți să impresionezi astfel o fetiță de 19 ani. A dormit în bungalouri de 3 $ / noapte fără să crâcnească, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi și împreună am schimbat câteva trenuri și mijloace de transport, avioane și alte cămile… Ar fi putut, ca o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine…de tot! Așa am trecut de hopul cu numărul doi. Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…A fost un început frumos,fără jocuri, fără prefacatorii, fără să mă dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…. Asa i-am castigat si ei sinceritatea, la schimb cu a mea.

Ne-am obisnuit fiecare cu tabieturile celuilalt, am invatat ce ne place si ce nu, am invatat sa impartim bune si rele la doi si asa am depasit al treilea hop. In 2010 ne-am casatorit, iar astazi sunt la fel de convins cum am fost si atunci cand, de la o gluma proasta, a cazut cu tot cu scaun si a ras cu gura pana la urechi, ca ea e aleasa', a povestit Fodor pe blogul lui.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter