Cum se înțelege Pepe cu cele două fiice: „Nu cred că e o soluție să interzici ceva copiilor”

Publicat pe

Pepe și Raluca Pastramă au împreună două fetițe superbe. Maria și Rosa le fac viața mult mai frumoasă, iar artistul are o relație extrem de specială cu acestea. În cadrul unui interviu, cântărețul și-a deschis sufletul și a vorbit despre fiicele sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De curând, Pepe a decis să o introducă pe fiica sa în arta pe care o face. În ultima piesă făcută, artistul a apărut alături de Rosa și au emoționat o țară întreagă cu momentul lor. În cadrul unui interviu, a decis să vorbească despre relația pe care o are cu cele două fetițe.

Cum se înțelege Pepe cu cele două fiice: „Nu cred că e o soluție să interzici ceva copiilor'Cum se înțelege Pepe cu cele două fiice: „Nu cred că e o soluție să interzici ceva copiilor'

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la 6 luni de la divorț.Care a fost motivul

Citește și: Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț:'Lucrurile s-au schimbat foarte mult'/ EXCLUSIV

Citește și: Andi Constantin, întâlnire cu Alexandra Mucea, semifinalistă Burlacul.În ce ipostază au fost surprinși

Citește și: Cine este Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă.La ce emisiune a mai participat

Cum se înțelege Pepe cu cele două fiice

Pepe susține că o să le fie alături fetelor, indiferent de drumul pe care și-l vor alege. Își dorește ca Maria și Rosa să-și asculte inimile și să facă totul cu pasiune.

„Mi-ar plăcea ca fetele mele să facă, în viață, exact ceea ce își doresc. Ceea ce le face fericite. Indiferent că e vorba de muzică, de orice alt domeniu, sport, eu sunt dator să le susțin și să mă bucur pentru performanța lor. Îmi doresc să-și dorească și ele să fie cele mai bune în domeniul pe care îl aleg. Să nu facă ceva de gura părinților, să facă ceva ce le face fericite', spune Pepe.

Pepe: „Ambele fetițe sunt extrem de puternice, extrem de echilibrate'

În continuare, artistul a decis să-și caracterizeze cele două fetițe. Despre Maria spune că este puțin mai sensibilă și simte că se emoționează mult mai repede. În schimb, Rosa este o fire mai puternică.

„Pot spune că ambele fetițe sunt extrem de puternice, extrem de echilibrate. Maria e puțin mai sensibilă. Parcă se emoționează mai repede, lăcrimează mai repede, dar e leoaică, e născută pe 15 august, e puternică și ea. Rosa e Berbec, ea face exact ce își dorește ea, când își dorește ea, fără să ceară permisiunea cuiva.

Mi se pare că obține exact ce își pune în cap, nu o oprește nimic. Am primit foarte multe mesaje de la fani, legate de apariția Rosei în videoclipul și melodia mea. Ea e foarte fericită că o recunoaște lumea, că o felicită lumea. E bucuroasă că prezența ei e apreciată de lume, se simte bine. A început acum și studii de canto, de pian, e fericită că e în domeniu. Muzica e plăcerea vieții ei!', a continuat artistul, pentru Cancan.

„Îmi doresc să le protejez mai mult”

Pepe mai recunoaște că viața de tătic de fete este la fel ca viața de tătic de băiat, însă există momente când trebuie să le protejeze mult mai tare. Încearcă pe cât posibil să fie un părinte cât mai dedicat și să comunice cât mai eficient cu acestea.

„Viața de tătic de fete este la fel ca viața de tătic de băiat, presupun. Mă uit și la prieteni, și la fratele meu, că se comportă la fel. E o grijă pe care o porți pentru copii, o responsabilitate pe care trebuie să o aibă orice părinte. E bucurie mare atunci când vezi cum evoluează copilul tău. Având fete, îmi doresc să le protejez mai mult. Dar cred că m-aș fi comportat la fel și dacă aș fi avut băiat. Nu cred că este o soluție să interzici ceva copiilor și să stai «cu pușca la ușă». Noi comunicăm foarte mult și dacă ele găsesc o soluție în a comunica, sunt foarte fericit. Nu fac altceva decât să le atenționez. Fac tot posibilul să le protejez, să fiu calm, să comunic. Dacă observ ceva ce cred că le-ar face rău, nu le zic «nu» din start. Un fruct interzis întotdeauna va fi mai interesant. Cel mai bine este să le argumentezi copiilor, să discuți deschis cu ei. Fetele au găsit, de la vârsta asta, comunicarea în mine', a mai spus Pepe pentru sursa citată.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter