Andrei Aradits, după ce soția lui a plecat pentru câteva luni în India: „E groaznic, sunt disperat!”

Publicat pe

Cum se simte Andrei Aradits, după ce soția sa a plecat pentru câteva luni în India. Andrei Aradits este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Acesta nu doar că are o carieră de invidiat, ci are parte și de iubirea necondiționată a unei familii superbe. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, el s-a simțit destul de rău, după ce soția sa a plecat pentru câteva luni în India. Iată cum se descurcă actorul de unul singur!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Aradits este unul dintre bărbații care se pot declara complet împliniți! Acesta nu doar că are parte de o carieră de invidiat, ci și de o familie absolut superbă. El și soția lui formează o căsnicie extraordinară, iar din rodul iubirii lor a luat naștere Eric. Băiatul are 16 ani, iar în următoarea perioadă va fi sub supravegherea tatălui său deoarece mama lui se află în India cu un proiect. Actorul a vorbit despre modul în care face față singurătății!

Andrei Aradits, după ce soția lui a plecat pentru câteva luni în India: „E groaznic, sunt disperat!'Andrei Aradits, după ce soția lui a plecat pentru câteva luni în India: „E groaznic, sunt disperat!'

Soția lui este plecată pentru câteva luni în India, acolo unde participă la un curs de yoga. Andreea este instructor în această artă și se bucură de fiecare experiență pe care profesia i-o oferă.

Citește și: Cum și-a cerut Andrei Aradits soția în căsătorie:„Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Andrei Aradits din VLAD: „20 de ore nu mănânc nimic'

Citește și: Alexandra Bădoi s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează: „Am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când…

Cum se simte Andrei Aradits, după ce soția sa a plecat pentru câteva luni în India

Andrei Aradits a rămas alături de fiul său, după ce soția sa a plecat în India pentru câteva luni. Aceasta este antrenoare de yoga și se află într-o altă țară pentru a participa la cursuri referitoare la acest domeniu. El recunoaște că îi este foarte dificil să petreacă timpul fără partenera sa de viață.

„E groaznic, sunt disperat. Eu aveam… Cu somnul nu e o problemă, ci cu astea… Eu aveam undeva, în mintea mea de soț, că în casă, știi cum e, se împart lucrurile, tu faci aia, tu faci aia. Zic eu că undeva la 30% fac și eu. De când a plecat soția mi-am dat seama că procentajul ăsta nu e neapărat cinstit, pentru că eu mai mult de 3%, 5% nu cred că făceam. E groaznic', a spus el în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Aceasta va fi plecată până în martie, lucru care îl neliniștește pe actor. El a povestit ce face într-o zi normală, de când soția sa este plecată în India. Aparent, el nu are grijă doar de fiul său, ci și de cele 5 pisici pe care le are.

„Ea vine în martie, e nenorocire. Am așa programul. Eu mă trezesc dimineața, fiul deja a început să funcționeze singur și se scoală, i-am făcut gofre, le pune și le încălzește și apoi pleacă la școală, e ok. Dimineața, primul lucru pe care îl fac trebuie să hrănesc pisicile, sunt cinci. Le dau mâncare, curăț, apoi mă duc afară, le dau pisicilor de afară, le iau mâncarea veche, le pun mâncarea nouă, schimb apa care a înghețat, la pun apă caldă. Apoi intru, sunt ușier de pisici.', a mai spus el.

„Am făcut curat!'

El se ocupă inclusiv de treburile casnice. Spală, șterge praful și menține curățenia în locuință. Andrei Aradits recunoaște că de obicei partenera sa de viață avea aceste responsabilități.

„După aia încep alea, trebuie să mai fac prin casă, am făcut curat. Am făcut curat! Astea erau lucruri ale soției, eu nu mă pricepeam la astea. Am descoperit că aveam și un aparat de șters praful, apoi mașina de spălat, o mai sun (n.r. – pe soție) și o întreb pe ce apăs', a mai spus el.

„Îi e dor de mine, dar e foarte fericită'

Deși între cei doi sunt mulți kilometrii distanță, ei vorbesc la telefon de fiecare dată când au posibilitatea. Andreea se simte extrem de bine în India, unde e înconjurată de femei de diferite naționalități.

„Da, cu soția mai vorbesc din când în când că are Wi-Fi și vorbim. E în India, e cu fetele de diverse naționalități, e un întreg club acolo, sunt rusoaice, elvețience, sunt toate națiile. E un camp acolo, un cult, sectă, adunare, gașcă. E cald acolo, palmieri. Mi-a spus că se plictisește, că doarme. (…) Îi e dor de mine, dar e foarte fericită. Mi se pare foarte suspect', a adăugat acesta.

Cum se simte Andrei Aradits de unul singur

Andrei Aradits a recunoscut că se simte extrem de rău de unul singur. Deși petrece timpul cu fiul său, actorului îi lipsește liniștea pe care i-o aducea partenera sa de viață.

„E trist așa, n-am mai fost de mult așa, singur. E groaznic, e urât. Eric are 16 ani acum, e ok', a adăugat el.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter